Sinirlenme canım ya
zor bi durum Allah yardımcın olsun....benimde babaannem huysuzdu rahmetli annemle yengem için gelin die geldiniz derdi iş yapınoğlanı besledim buyuttum ekmeğini parasını siz yiyorsunuz derdi:84::84::84: annemlerde çıldırırdı:84::84::84::84:
zor bi durum Allah yardımcın olsun....benimde babaannem huysuzdu rahmetli annemle yengem için gelin die geldiniz derdi iş yapınoğlanı besledim buyuttum ekmeğini parasını siz yiyorsunuz derdi:84::84::84: annemlerde çıldırırdı:84::84::84::84:
Bilmiyorum ki evime gelme demek gibi bi şey olcak:26:Keşke senin gibi sakin olabilsem
Benim konuşmam ayıp olur mu:26:
hoş geldinnnn ben dedim size demi melda gelio die
Bilmiyorum ki evime gelme demek gibi bi şey olcak:26:
Nerden bildin
Bilmiyorum ki evime gelme demek gibi bi şey olcak:26:
Nerden bildin
geleceği gördün yaprak :18::18::18:hoş geldinnnn ben dedim size demi melda gelio die
Ya benimkinin öle cadılığı yok bana yok en azından benle kötü olursa oğluylada kötü olur çünkü bu yüzden istesede yapamazHuysuzda değil ama dedikodusu çok bende sevmyorum hiç oturup kaynanayla dedikodu mu yapcam ARada gelsin otursun çayımı içsin ama zırt pırt olmaz
geleceği gördün yaprak :18::18::18:
dedikosu olması kötü
arada sırada gelmesi için bi meşgale bulması lazım
geleceği gördün yaprak :18::18::18:
dedikosu olması kötü
arada sırada gelmesi için bi meşgale bulması lazım
msn den melda açtı die uyarı geldi
Ya bunun kocası bunu bir yere salmıyor adam psikopatın teki arıza evde huzuru yok hiç bana dadanıyor bu yüzden
Ya bunun kocası bunu bir yere salmıyor adam psikopatın teki arıza evde huzuru yok hiç bana dadanıyor bu yüzden
Ben de açtım şimdi eşim açınca
Sen hep açık tut bence birde çevrimdışı falan olur anlamazsın sakata gelme
Ben de açtım şimdi eşim açınca
başka gelini yokmu
Psikopat derken:86:
face de hesap açın okey oynasın video paylaşsın ,işe yarıyor denedim biliorumYa bunun kocası bunu bir yere salmıyor adam psikopatın teki arıza evde huzuru yok hiç bana dadanıyor bu yüzden
ermişmiyim neyim:86:
Ben onun ekranını görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?