Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İçli tavuk yapabilirsin Haşlayabilirsin Fırın poşette yapabilirsin

Ben zeytinyağlı taze fasülye yapayım

İçli tavuk nasıl oluyor bilmiyorum:97oşette istemiyor benimkiBütün mü haşlayacağım
Haşlayıp suyundan çorba yapayım dedim ama
Bu zamanda fasulye iyi oluyor mu ben geçen aldım sevmedim yemedik
Fasulyeyi nasıl yapıyorsun kavurarak mı

İç pilav var ya canım dolma içi gibi yapılıyo onu tavuğun içine doldurup öyle pişiriyosun.. Bütün haşlayabilirsin büyük bi tencerede çorbası da güzel olur..

Bilmiyorum aldım ama iyi çıkar mı biraz kart gibi duruyolar

Fasülyeyi kavurmuyorum..

Benimki yemezBeni sinir ediyor bazen
En iyisi fırında yapmak

Bütün haşlayıp fırına koysam olur mu ki :97:

Benimki yemezBeni sinir ediyor bazen
En iyisi fırında yapmak

Bütün haşlayıp fırına koysam olur mu ki :97:

Olmaz ikisinden birini tercih et ya haşla ya fırına koy..Poşetsiz bütün tavuğu nasıl pişircen ki çiğ kalmasın sen de benim gibi çiğ tavuk yedirme eşine

Olmaz ikisinden birini tercih et ya haşla ya fırına koy..Poşetsiz bütün tavuğu nasıl pişircen ki çiğ kalmasın sen de benim gibi çiğ tavuk yedirme eşine

Yok yaw haşladıktan sonra azıcıkta poşetleyip fırınaa koyucam bir kere denedim oldu bütün tavuk değil
Hiç çiğ yedirmedim şu ana kadar
Yemek yapmayı bildiğim için evlenirken öyle şeyler olmadı
Senin ki nasıl yedi çiğ tavuk hayret

zamanla artık inşallah alışırım.....desteğin için saol canım bu arada kızlar ne dicem tavuk kızartma yada snitzel yaparken 1-2 saat önceden sütte bekletin çok yumuşak ve lezzetli oluyo

allahım ya iki iş birden yapıyo haşlıyım poşetliyim diyo iyi uğraş dur

dışı pişmişti tavuğun:78:içi çiğdi:78:dışını yedi hep fırının yüzünden dedim..Bu tavukta amma kartmış dedim yırttım

zamanla artık inşallah alışırım.....desteğin için saol canım bu arada kızlar ne dicem tavuk kızartma yada snitzel yaparken 1-2 saat önceden sütte bekletin çok yumuşak ve lezzetli oluyo

Daha yenisin canım alışırsın

Fırınla tavuğa atmış suçu
Sende ne cevherler varmış abla iyi kıvıryorsun valla

İyi yemiş valla benimki olsa çok dalga geçerdi
Ben bir kere 3 kere pilav döktüm beceremedim soğuk su döküyormuşum taş gibi oluyordu ayıp olmasın diye azıcık yemişti

Dalga geçmediğini nerden biliyosun..Hala daha ben senin hatırın için çiğ tavuk bile yedim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…