Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

nasılsınız kızlar dün geceden beri

dünürüm ben sana buzluktan taze fasulye göndereyim pişirme kart fasulyeleri

benimki yemiyo pişiremiyorum annemler gelince pişireyim bari

İyiyiz gönder dünürüm fasülye baktım baktım kocaman kocaman fasülyeler

Şu marketlerin organik bölümleri var ya ben ordan alıyorum böyle şeyleri fasülye yoktu..Acaba diyorum şu organiklerde gerçekten organik mi

Günaydın fıstık erkencisin bugün

Evet uyuyamadımÖğlene kadar yatıyordum güne erken başlamak daha güzel

Ben iyiyim elif sen nasılsın
Kart fasulyeleri

Bazıları olmayabiliyor ablacım çünkü sertifikasız organik satılmıyor sertifika varsa organik demektir birde koca koca meyveleri koyuyor organik diye

tamam sen adresi ver gönderiyorum hazır domatesle kavrulmuş fasulye at soğanı pişir bitti

organiktirler heralde :44: hiç almıyorum bilmem :44:

bu mevsimde domates ,salatalık almak da istemiyorum ama yine de salataya falan iyi oluyor

mesela geçen gün aldığım patlıcanlar kocama kocamandı ,ama bembeyaz içi çok güzeldiler

hiçbişeyin mevsimi kalmadı artık ,herşeyi her zaman bulabiliyosun ,ne kadar sağlıklı tabi tartışılır

Kart fasulyeleri

iyiyim bende canımcım

hadi itiraf et rüyanda bizi gördün hemen bize kavuşmak için erken kalktın di mi

sen ne yemek yapıyosun bugün ? tavuğu nasıl pişireceğine karar verdin mi

Kart fasulyeleri

Bazıları olmayabiliyor ablacım çünkü sertifikasız organik satılmıyor sertifika varsa organik demektir birde koca koca meyveleri koyuyor organik diye

Aferin sana bundan sonra erken kalkcan

Sertifikası nerde kız:44: Koca koca olmuyo meyveler özellikle realin güzel organik bölümü

Tamam özelden adresi vereyim gönder..Bizim adres değişmiş yeni adresi de bilmiyorum

Ben de mevsiminde olmayan her şeyi alıyorum organik diye alıyoruz işte kendimizi kandırıyo olabiliriz

bizim üniversitede hocamız derdi şekli yamuk yumuk ,kurtlu sebze meyve görürseniz yiyebilirsiniz

demek ki kurt yaşayabiliyosa size de zararı yoktur

tek tip ,dümdüz ,albenisi olan sebze meyvelere gidiyo hep elimiz ama sağlıklı değiller işte

iyiyim bende canımcım

hadi itiraf et rüyanda bizi gördün hemen bize kavuşmak için erken kalktın di mi

sen ne yemek yapıyosun bugün ? tavuğu nasıl pişireceğine karar verdin mi

Evet rüyamda gördüm birde dedim ablamlar beni özlemiştir daha fazla özletmeyeyimBütün atarım fırına herhalde fırına poşetleyip emin değilim ama:26::97:

Aferin sana bundan sonra erken kalkcan

Sertifikası nerde kız:44: Koca koca olmuyo meyveler özellikle realin güzel organik bölümü

Ya sertifikasız organik ürün satmak yasak öyle demişti hocamız ama anlamıyorum tabi bir bakışta organik değil mi

Kurtlu olunca bozulmuş diye almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…