Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yok onu yapamam utanırım

Utanma utanma

kocam gibi konuştun

ilk sene dedim ki bugün 5 şubat (çıkmaya başlamamızın yıldönümü) geçti artık 5 şubat ,bundan sonra evlilik yıldönümü var dedi

onu kutladık mı dersen hayır

Niye kutlamıyor

Sizden destek bekliyorum bu konuda ne yapabilirim

Aynen bendeAnk ablama sor sen o çok güzel alternatifler sunuyorKurdela bağlayalım kendimize ne güzel hediye biziz onlara

benimki enteresan bir adam dünürüm onu öyle kabul ediyorum artık ,yoksa sinirlerim bozuluyo

Öyle napcan benim eniştem öyledir ne bi doğum günü bilirmiş ne evlilik yıldönümü teyzemde sinir oluyo.. Benimkinin allahtan bu huyları iyi romantik kocam benim kırar yıkar ortalığı ama romantiktir

Utanma utanma

Niye kutlamıyor

Aynen bendeAnk ablama sor sen o çok güzel alternatifler sunuyorKurdela bağlayalım kendimize ne güzel hediye biziz onlara

Bak bu iyi fikir kocaman bi kurdela alıyım kendime bağlıyım böylelikle bi şeyler ima etmiş olurum..

Öyle napcan benim eniştem öyledir ne bi doğum günü bilirmiş ne evlilik yıldönümü teyzemde sinir oluyo.. Benimkinin allahtan bu huyları iyi romantik kocam benim kırar yıkar ortalığı ama romantiktir

sözle kutluyor ,bir de üstüne git kendine benim için hediye al dedi

bak yine sinirim bozuldu eşek ben göstercem ona bu sene mayıs gelsin de hele

sözle kutluyor ,bir de üstüne git kendine benim için hediye al dedi

bak yine sinirim bozuldu eşek ben göstercem ona bu sene mayıs gelsin de hele

Onu hatırlıyorum git kendine hediye al

Napıcan mayısta

Siz aslında daha yeni evli sayılırsınız neden böyle yapıyo acaba peki evli değilken napıyodu tanışma yıldönümünde

Onu hatırlıyorum git kendine hediye al

Napıcan mayısta

Siz aslında daha yeni evli sayılırsınız neden böyle yapıyo acaba peki evli değilken napıyodu tanışma yıldönümünde

öncelikle mayısa kadar zayıflıyorum kendime çok şık bir elbise alıp hazırlanıyorum

güzel bir sofra mı olur ,yoksa dışarda bir yemek mi olur bilmem

eğer o güne önemsiz birgünmüş gibi davranırsa bütün yemekleri kafasından aşağı boşaltıyorum

Köprüyü geçene kadarmışBenimkide bazen götürüyor mağazaya istediğimi alıyorum sana hediye aldım diyor

ya onu yapar ,aldığıma ettiğime kesinlikle karışmaz

ama benimkinin bir huyu var kesinlikle ona kıyafet falan hediye almıcaksın ,o da almaz

geçen sene hakkını yemiyeyim ya eve çiçek göndermişti önceki sene de işyerine göndermişti bir buket

kocamın klasik hediyesi çiçek

Dimi bütün suç bende

İstanbul sorduğun soruya bak

Abla tenhada sıkıştırırsan bülbül gibi öterim çok kolay olur senin için

Ohhhh desene işim kolay o zaman

Utanma utanma

Niye kutlamıyor

Dur bi düşünryimm kardelen için ne yapabilirizzzzzz :44:

Bak bu iyi fikir kocaman bi kurdela alıyım kendime bağlıyım böylelikle bi şeyler ima etmiş olurum..

Yafrummmm kurdaleyi beli ne bağlamıycan

destekliyorumm elifcimmmm :13:

bekarken böyle değildi ya kalp kutularda hediyeler ,çikolatalar ...

evlendi odunlaşma konusunda bir seviye daha atladı
Bi insan bu kadar mı değişir
slmm bugün bende erken geldim :87::87:
Hoşgeldin
Köprüyü geçene kadarmışBenimkide bazen götürüyor mağazaya istediğimi alıyorum sana hediye aldım diyor
Bu da iyiymiş
Çok güzel bi plan ne hakediyosa onu yap

Bu da iyiymiş dünürüm çiçek alıyo işte bende hiç umursamıyo sandım

ya hiç umursamıyo değil çiçek alır ,kutlar

biz kadınlar hep daha fazlasını istiyoruz galiba

Ohhhh desene işim kolay o zaman

Dur bi düşünryimm kardelen için ne yapabilirizzzzzz :44:

Yafrummmm kurdaleyi beli ne bağlamıycan

destekliyorumm elifcimmmm :13:

Nereye bağlıycam abla kurdeleyi:44:

ya hiç umursamıyo değil çiçek alır ,kutlar

biz kadınlar hep daha fazlasını istiyoruz galiba

Ben fazla bi şey istemem biraz sakin olsun bana yeter..Gerçi o bana maddi olarak ne kadar çok şey yaparsa o kadar mutlu edeceğini sanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…