Yok onu yapamam utanırım
kocam gibi konuştun
ilk sene dedim ki bugün 5 şubat (çıkmaya başlamamızın yıldönümü) geçti artık 5 şubat ,bundan sonra evlilik yıldönümü var dedi
onu kutladık mı dersen hayır
Sizden destek bekliyorum bu konuda ne yapabilirim
benimki enteresan bir adam dünürüm onu öyle kabul ediyorum artık ,yoksa sinirlerim bozuluyo
Öyle napcan benim eniştem öyledir ne bi doğum günü bilirmiş ne evlilik yıldönümü teyzemde sinir oluyo..Benimkinin allahtan bu huyları iyi romantik kocam benim kırar yıkar ortalığı ama romantiktir
Utanma utanma
Niye kutlamıyor
Aynen bendeAnk ablama sor sen o çok güzel alternatifler sunuyor Kurdela bağlayalım kendimize ne güzel hediye biziz onlara
Öyle napcan benim eniştem öyledir ne bi doğum günü bilirmiş ne evlilik yıldönümü teyzemde sinir oluyo..Benimkinin allahtan bu huyları iyi romantik kocam benim kırar yıkar ortalığı ama romantiktir
Bak bu iyi fikir kocaman bi kurdela alıyım kendime bağlıyım böylelikle bi şeyler ima etmiş olurum..
sözle kutluyor ,bir de üstüne git kendine benim için hediye al dedi
bak yine sinirim bozuldu eşekben göstercem ona bu sene mayıs gelsin de hele
sözle kutluyor ,bir de üstüne git kendine benim için hediye al dedi
bak yine sinirim bozuldu eşekben göstercem ona bu sene mayıs gelsin de hele
boşver huy napcan
bekarken böyle değildi ya kalp kutularda hediyeler ,çikolatalar ...
evlendi odunlaşma konusunda bir seviye daha atladı
Onu hatırlıyorum git kendine hediye al
Napıcan mayısta
Siz aslında daha yeni evli sayılırsınız neden böyle yapıyo acaba peki evli değilken napıyodu tanışma yıldönümünde
Köprüyü geçene kadarmışBenimkide bazen götürüyor mağazaya istediğimi alıyorum sana hediye aldım diyor
Dimi bütün suç bende
İstanbul sorduğun soruya bak
Abla tenhada sıkıştırırsan bülbül gibi öterim çok kolay olur senin için
Utanma utanma
Niye kutlamıyor
Aynen bendeAnk ablama sor sen o çok güzel alternatifler sunuyor Kurdela bağlayalım kendimize ne güzel hediye biziz onlara
Bak bu iyi fikir kocaman bi kurdela alıyım kendime bağlıyım böylelikle bi şeyler ima etmiş olurum..
öncelikle mayısa kadar zayıflıyorum kendime çok şık bir elbise alıp hazırlanıyorum
güzel bir sofra mı olur ,yoksa dışarda bir yemek mi olur bilmem
eğer o güne önemsiz birgünmüş gibi davranırsa bütün yemekleri kafasından aşağı boşaltıyorum
Bi insan bu kadar mı değişirbekarken böyle değildi ya kalp kutularda hediyeler ,çikolatalar ...
evlendi odunlaşma konusunda bir seviye daha atladı
Hoşgeldinslmm bugün bende erken geldim :87::87:
Bu da iyiymişKöprüyü geçene kadarmışBenimkide bazen götürüyor mağazaya istediğimi alıyorum sana hediye aldım diyor
Çok güzel bi plan ne hakediyosa onu yapöncelikle mayısa kadar zayıflıyorum kendime çok şık bir elbise alıp hazırlanıyorum
güzel bir sofra mı olur ,yoksa dışarda bir yemek mi olur bilmem
eğer o güne önemsiz birgünmüş gibi davranırsa bütün yemekleri kafasından aşağı boşaltıyorum
ya onu yapar ,aldığıma ettiğime kesinlikle karışmaz
ama benimkinin bir huyu var kesinlikle ona kıyafet falan hediye almıcaksın ,o da almaz
geçen sene hakkını yemiyeyim ya eve çiçek göndermiştiönceki sene de işyerine göndermişti bir buket
kocamın klasik hediyesi çiçek
Ohhhh desene işim kolay o zaman
Dur bi düşünryimm kardelen için ne yapabilirizzzzzz :44:
Yafrummmm kurdaleyi beli ne bağlamıycan
destekliyorumm elifcimmmm :13:
ya hiç umursamıyo değil çiçek alır ,kutlar
biz kadınlar hep daha fazlasını istiyoruz galiba
canım yaaBen fazla bi şey istemem biraz sakin olsun bana yeter..Gerçi o bana maddi olarak ne kadar çok şey yaparsa o kadar mutlu edeceğini sanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?