Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

totona kızzz bide düğüm atcann tamam

Herşeyin maddiyat olmadığını anlasa varya herşey çözülür aslında

Açamasın diye mi düğüm atcam

Yok onu anlamıyo ablacım bi de bi şey söylersem nankörsün diyo bana

Açamasın diye mi düğüm atcam

Yok onu anlamıyo ablacım bi de bi şey söylersem nankörsün diyo bana

Heyecanı orda zaten açamaması
Benimlkide evde sıkılıyorum deyince nankörsün der evde keyfine bak her şeyin var diyor çalışsan da sıkılırsın diyorÇık gez diyorda kimle gezcem kaynanayla mı

Benimlkide evde sıkılıyorum deyince nankörsün der evde keyfine bak her şeyin var diyor çalışsan da sıkılırsın diyorÇık gez diyorda kimle gezcem kaynanayla mı

benimkide aynı valla oh ne güzel sabah 12 ye kadar uyu kalk keyfine bak ne güzel ah ahh keşke sen çalışsanda ben evde olsam der takılır

Açamazsa eline alır makası keser
benimkide aynı valla oh ne güzel sabah 12 ye kadar uyu kalk keyfine bak ne güzel ah ahh keşke sen çalışsanda ben evde olsam der takılır

12 ye kadar mı uyuyosun

Açamazsa eline alır makası keser

12 ye kadar mı uyuyosun
yok ayol ne 12 si bana diye oh ne güzel uyu diye

Sen çalışmıyor muydun:26:
hayır :85: meb öğretmeni değilimya izmire gelince bu yıl olmadı dersane yeniyim izmirde tanıyım bi izmiri dedim ama şimdi özlüyorum işim başburular yaptım ama anlaşma dönemi nisan mayısatır bu yıl zor gibi bi ayrılan olcakta.....:85:

Senin ki bence koparır makasla uğraşmaz
Nerden anladın kız
kemal sunalın öyle bir filmi vardı di mi 40 tane düğümüz çözmesi gerekiyodu gerdeğe girmek için

40 düğüm at dünürüm
40 tane ama makas yok tek tek açcan diyim
Afiyet olsun
Bende evimi topladım süpürdüm toz aldım sildim geldim

Hamaratlığa bak..Biz senle konuşmuyomuyduk burda ne zaman yaptın

Nerden mi anladım senin anlattığın kadarıyla adamın huyunu öğrendim
Ben yaparım çok hamaratımdır

Farkında olmadan her şeyi döküyorum ortaya

Siz anladıysanız eşim gelse burayı okusa kendi olduğunu hiç anlamıycak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…