Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sana noldu:44::44:

Çok bir şey yokta kayınvalide hep çıkıyor dedim ya geçendede misafirim geldi demiştim ya bir şeyler getirmiş bunlar mutfağa koydum ben bakmadım içine sonra misafirler gitti işte eşimin halasıyla kayınvalidemin görümcesi yani kaldı ben lavaboya gittim girmiş mutfağa poşeti karıştırıyor ne getirmişler diye bende zaten sinirliyim ya ona iyice sinir oldum neyse bu indi halamla kaldık söylendim azıcık hep çıkıyor zırt pırt işte birde meraklı karştırma huyu var dedim halam zaten hep diyodu rahatsız etme gençleri diye neyse bu sefer sert konuştu herhalde çıkma karıştırma diye şimdi dargın bana eşim indi aşağıya işte yenge geldi çık istersen diye çıkmam demiş kalbi kırıldı diye üzüldüm şimdi bakma sen benim cadı olduğuma bir anda parlarım ben ama napayım niye karıştırıyor ki ondan taktım kafaya niye kırdım diye işte ben böyleyim pişman oluyorum hemen sinirlenmede haksız mıyım sizce

Son düzenleme:

Neler söyledin yazık kadına in gönlünü al canım..

Neler söyledin yazık kadına in gönlünü al canım..

Yüzüne bir şey demedim halam demiş herhalde niye çıkıyorsun hep çıkılmaz diye ondan suratlı
Haksız mıyım ama ben Ay valla çok taktım kafama şimdi balık alacak eşim çağırcam ama gelir mi bilmem

Çağır bakalım belki balığa dayanamaz

:26:

kendin çağır canım hadi anne gel balık yemeğe diye

aaaa oda karıştırmasın kocaman kadın utanmıyomu ay deli oluyorum yaa benimde kayınpederim öyle söylemiştimya ayıp ya ayıp

ama yinede sen pişmanmışsın çok üzülmüşsün gibi davranma sema ,evine zırtpırt çıkmaması gerektiğini de anlasın

aaaa oda karıştırmasın kocaman kadın utanmıyomu ay deli oluyorum yaa benimde kayınpederim öyle söylemiştimya ayıp ya ayıp

valla ben üstüne düşmezdim gelsin diye kendisi bilir asıl o ayıp etmiş keşke olmasaydı tamam ama kocaman kadın oda yapmasın bizi rahat bırakın artık bi ya cidden benimde başımda işte çok zor sinir ediyo insanı valla cadı gelin diceksiniz kızlar ama çok takılıyorum bu meseleye bende

ama yinede sen pişmanmışsın çok üzülmüşsün gibi davranma sema ,evine zırtpırt çıkmaması gerektiğini de anlasın

Zırt pırt çıkmasını bırak bazen açamıyoruz müsait olmayınca hala vuruyor bende sinir oluyorum haklı olarak kalp kırmayı hiç sevmem birde zamanında benim kalbimi çok kırdı onlar ondanda ısınamadım eşim çağırdı gelcek herhal

Eşin konuşsa ya annesiyle anne olur olmaz zamanlarda geliyosun diye..Benimki olsa annesi mannesi dinlemez vallaböyle durumlarda işe yarıyo benimki

Eşin konuşsa ya annesiyle anne olur olmaz zamanlarda geliyosun diye..Benimki olsa annesi mannesi dinlemez vallaböyle durumlarda işe yarıyo benimki

Ablacım herkes konuşuyor zaten kendi annesi eşim kendi abisi hatta herkes bunun huyunu bildiğinden düğün öncesinden dediler buna anlamıyor işte beni sinirlendirende bu anlıyor mesela kızdığımı bir gün çıkmıyor yine aynısını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…