Kızlar benimde moralim bozuldu ya:44:
Sana noldu:44::44:
öyle valla öğle uyumuyordu ondan diyordum ilk defa bu kadar uzun uyudu maşallahhhuyusa bi dert uyumasa bi dert şimdide nie bu kadar uyuyor diorsun
Çok bir şey yokta kayınvalide hep çıkıyor dedim ya geçendede misafirim geldi demiştim ya bir şeyler getirmiş bunlar mutfağa koydum ben bakmadım içine sonra misafirler gitti işte eşimin halasıyla kayınvalidemin görümcesi yani kaldı ben lavaboya gittim girmiş mutfağa poşeti karıştırıyor ne getirmişler diye bende zaten sinirliyim ya ona iyice sinir oldum neyse bu indi halamla kaldık söylendim azıcık hep çıkıyor zırt pırt işte birde meraklı karştırma huyu var dedim halam zaten hep diyodu rahatsız etme gençleri diye neyse bu sefer sert konuştu herhalde çıkma karıştırma diye şimdi dargın bana eşim indi aşağıya işte yenge geldi çık istersen diye çıkmam demiş kalbi kırıldı diye üzüldüm şimdi bakma sen benim cadı olduğuma bir anda parlarım ben ama napayım niye karıştırıyor ki ondan taktım kafaya niye kırdım diye işte ben böyleyim pişman oluyorum hemen
Neler söyledin yazık kadına in gönlünü al canım..
Yüzüne bir şey demedim halam demiş herhalde niye çıkıyorsun hep çıkılmaz diye ondan suratlı
Haksız mıyım ama benAy valla çok taktım kafama şimdi balık alacak eşim çağırcam ama gelir mi bilmem
Yüzüne bir şey demedim halam demiş herhalde niye çıkıyorsun hep çıkılmaz diye ondan suratlı
Haksız mıyım ama benAy valla çok taktım kafama şimdi balık alacak eşim çağırcam ama gelir mi bilmem
Çok bir şey yokta kayınvalide hep çıkıyor dedim ya geçendede misafirim geldi demiştim ya bir şeyler getirmiş bunlar mutfağa koydum ben bakmadım içine sonra misafirler gitti işte eşimin halasıyla kayınvalidemin görümcesi yani kaldı ben lavaboya gittim girmiş mutfağa poşeti karıştırıyor ne getirmişler diye bende zaten sinirliyim ya ona iyice sinir oldum neyse bu indi halamla kaldık söylendim azıcık hep çıkıyor zırt pırt işte birde meraklı karştırma huyu var dedim halam zaten hep diyodu rahatsız etme gençleri diye neyse bu sefer sert konuştu herhalde çıkma karıştırma diye şimdi dargın bana eşim indi aşağıya işte yenge geldi çık istersen diye çıkmam demiş kalbi kırıldı diye üzüldüm şimdi bakma sen benim cadı olduğuma bir anda parlarım ben ama napayım niye karıştırıyor ki ondan taktım kafaya niye kırdım diye işte ben böyleyim pişman oluyorum hemen sinirlenmede haksız mıyım sizce
aaaa oda karıştırmasın kocaman kadın utanmıyomu ay deli oluyorum yaa benimde kayınpederim öyle söylemiştimya ayıp ya ayıp
ama yinede sen pişmanmışsın çok üzülmüşsün gibi davranma sema ,evine zırtpırt çıkmaması gerektiğini de anlasın
Ne kadar mutluyum kocam eve geliyomuş:96:
Zırt pırt çıkmasını bırak bazen açamıyoruz müsait olmayınca hala vuruyor bende sinir oluyorum haklı olarak kalp kırmayı hiç sevmem birde zamanında benim kalbimi çok kırdı onlar ondanda ısınamadım eşim çağırdı gelcek herhal
Kırmıızı halı ser ama dikenli olsun
Eşin konuşsa ya annesiyle anne olur olmaz zamanlarda geliyosun diye..Benimki olsa annesi mannesi dinlemez vallaböyle durumlarda işe yarıyo benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?