Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Offfff yaaa valla ben daraldımmm çok gerginleştim resmen

valla abla aynen mideme ağrı girdi sinirden, taş oturdu sanki mideme

elimde olsa kalkçam gitçem istanbula

Bi de beni düşünün neden tansiyonum çıkıyo 18-19 a ? Ne demek ya tansiyona bak ilk hastaye gittiğimde 22 di..İyi bi şey olmadı..Bi de o zaman bana diyodu ki çok korkuttun ömür beni eeee ne çabuk unuttun bu korkunu..Allahım ya ne günah işledimde benim karşıma bu adamı çıkardın..

biizmkinede uyku için almışlardı salıncakta ileri geri uyumaya alıştı sonradan salıncağı taşıyamayacakları yerlerde hep ileri geri yapılarak anakucağında uyudu

şaka mısın sen deseydin ,çok korkutmuşsun adamı

dünürüm yapma böyle şeyler ya ,niye yükseltiyosun tansiyonunu ?azcık sakin bir kadın ol ne bu böyle hergün bağırıp çağırıyosun ,eşini korkutuyosun

Allah'ım yarabbim ya :95:

Yani bana bi şey olcak diye korkmuş belli çok korktuğu hiç tekrarlıyo mu ne kadar sakin bi insan oldu..Suç benim durup dururken yükseltiyorum tansiyonumu

22 mi ömür aman diyim dikkat al karşına konuş bağır çağır aldıkça alttan hep geldin üstüme de yeter bende bir ana kuzusuyum ağaç kavuğundan mı çıktım ben ya bu ne evlilik mi esaret mi
ben senin yerinde olsam boşanır mıydım eğer çocuğum olmasa boşardım sanırım bi de içine sormak gerek sen bu adamı seviyorsun dimi bi de bu var bırakıp gidemiyorsun istesen de

Böyle evlilik mi olur ya ben niye dışarı çıkamıyorum ki ne yapıyorum ben dışarı çıkınca ya da sokakta insanlar ne yapıyo bana dışarı çıkınca

Böyle evlilik mi olur ya ben niye dışarı çıkamıyorum ki ne yapıyorum ben dışarı çıkınca ya da sokakta insanlar ne yapıyo bana dışarı çıkınca

bunu eşinin anlaması lazım dünürüm ,biz dışarı çıkıyoruz da bişey mi yapıyoruz :96:

çok kötü oldum ya midem yanıyo ,ağrıyo sinirden :95: :95:

eşini evire çevire bir dövelim mi hep beraber

Dövün bu sefer izin veriyorum

bir günlüğüne keşke sen vee eşin yer değiştirseniz hani filmlerde olur ya senin içini okusa sen onun içini okusan

bir günlüğüne keşke sen vee eşin yer değiştirseniz hani filmlerde olur ya senin içini okusa sen onun içini okusan

çocuklar duymasında böle bişey yapmıştı meltem... kocası onun yerine o kocasının yerine geçti eksik yönlerini gördüler yaptıkları davranışlara göre güzeldi bence..

aslında bu küçük oyun tam ömürlere göre yapsalar aralarında ne güzel olur belki eşi dışardan kendisini görür de çeki düzen verir.....

İyi fikirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…