Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

omurcumm*umarım*sıkıntın*azda*olsa-gecmıstır*herkesın*sorunlarıvar*dertsız-kul*yokgııbı
allah-sabırversın*amasunu*unutma*hıcbırsorun*sonsuzakadar*surmez*budagecıcek*demeklazım
herkes*ne-badıreler-atlatıo-bazen-sorunlar-sekıl*deıstırıo-ama-aynı*sey-sonsuzaakadar-surmuyo
belkı*suan*yasadıkların*bı-sınav-onu-verıosun*gercı*hayata-karsı-sınavlarımız-hıcbıtmez-
dılerım*hergecengunun*gerıde-bıraktıklarından*dahaguzel*gecer

semacım
hastacık
olmusun-nasılsın*sımdı
bende
dun*mıgren-aatagı*yasadım-sıddetlıyıne

Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta..

teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca "zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför,

" hep bana yedirdiniz.. biraz da kendiniz yesenize.." çiğniyemiyorum evladım.." demiş yaşlı kadın,

"dişlerim yok..""niye satın alıyorsunuz o zaman?.." "evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!.."

toplaşmışız

ben yine bu haldeyim :2: konuştukça daha çok tıkanıyorum nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…