Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben yine yumurtluyorum galiba kasıklarım ağrıyo iğneler girip çıkıyo sanki

bende geçti diye düşünüyorum ama hala akıntı ve ağrı olunca anlayamadım ,ama şuanki sanırım üşüttüğüm için enfeksiyondan :44:

ne zaman adet olmuştun en son?

hazır yumurtlarken enişteyi kandır :94: handan abla mı demişti sarıl beline

selam kızlar ben de oğlanı uyutmaya çalışıyorum kayınvalidemler gelecek heralde :84::84::84:
evi toplamam lazım offff işim çok oğlum uyumuyorrrrrrr

yumurtlama dönemi ters zamana denk geldi enişteye yasak

kabak dolması yapan varmı aranızda ben hiç yapmadım da şöle tatlı lezeetli olması için püf noktası istiyorum sizden 2 tane kabak doldurcam da

Dünürüm ne zaman adet oldum gerçekten:44:eyvah unuttum yine

Sarıl beline Sonra napcaz bebeği

selam kızlar ben de oğlanı uyutmaya çalışıyorum kayınvalidemler gelecek heralde :84::84::84:
evi toplamam lazım offff işim çok oğlum uyumuyorrrrrrr

bırak dağınık kalsın emelişko ya yorma kendini ,yabancı değil ya gelen halden anlar

seninki öyle cadı kaynana da değil boşver

yumurtlama dönemi ters zamana denk geldi enişteye yasak

bebek için her yol mübah köprüyü geçene kadar ayıya dayı desin

kabak dolması yapan varmı aranızda ben hiç yapmadım da şöle tatlı lezeetli olması için püf noktası istiyorum sizden 2 tane kabak doldurcam da

içine kesinlikle dereotu koy ,kabağa çok yakışıyo dereotu

bak aklıma getirdin bende mücver için kabak aldım ama dereotunu unutmuşum

içine kesinlikle dereotu koy ,kabağa çok yakışıyo dereotu

bak aklıma getirdin bende mücver için kabak aldım ama dereotunu unutmuşum

elifffffffffffff dere otum yok saten baksana ne dicem hani sen ovilasyon hesaplama öğrettin ya ben oraya tarihleri yazdım mesela ben hep not ederim adet başl. bitişlerimi neyse yazdım orda 23 unde adet olacağım yazıordu ben 20 sinde oldum normal mı bu sence

dereotu al öyle yap bence eşim yese bende yaparım ama dolam sevmeyen bir eşim var malesef

kaç günde bir adet oluyosun normalde? öyle 2-3 günlük sapmalar olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…