günaydın şekerler
dünürüm noldu yine
Akşam yalnızdım ya kendimi çok kötü hissettim. Çıktı yine tansiyonum :18:başım dönüyodu..maç bittikten sonra eşimi aradım sakın ayağa kalkma geliyorum dedi..Geldi..Gittik..Giyinemedim bile eşim giydirdi..Yürüyemedim kucağına alıp götürdügece 2 gibi döndük eve
ah be güzelcim ya
doktor bişey demiyo mu hastanede kalsan bikaç gün? evde yanlız kalma bari anneni falan çağır
Temizlikçi var canım onun için erken kalktım..Dün akşam doktor ellerimi tuttu neden kendini bu kadar kasıyosun dedi..Seni bu kadar üzen şey ne diyo? Ellerimi eşimede tutturdu bakın şu anda bile ne kadar sıkıyo kendini diyo..Sakinleştirici yaptı..Eve de verdi sakinleştirici..
anlasın artık şu adam ya sağlığın da psikolojin de onun davranışlarını kaldırabilecek durumda değil
biraz anlayışlı davranır inşallah bundan sonra
Hiç sanmıyorum
şu halinden de anlamıyosa artık pes zaten ne denir ki bu adama
Sen napıyosun dünürüm
iyiyim canımcım içime mi doğdu ne gece yattım hep aklımda sen vardın
dün geceden beri iş yapmadan sadece işleri gözümde büyütüyorum ne yapsam ne etsem diye
halbuki çok işim yok ama gözümde o kadar büyüttüm ki yapasım kalmadı
Canımsın
Yaprağında aklı kalmıştır bende dün onunla konuşurken kötü oldum..
Bu arada çok güldüm yapasım kalmadı
tipik boğa burcuyum zoraki hareket edenlerden düşünürken yoruldum
karar veremedim önce temizlik yapsam yarın mı mutfağı temizlesem ,çünkü eşim yarın evde ya süpürgeye falan tahammülü olmaz ,zaten geç kalkarız dışarı falan çıkarız
o otururken ben bi yandan mutfağı silerim dedim
amaaaan neyse düşünmücem eve gideyim de canım ne isterse ondan başlarım
zaten cam silmeme de gerek kalmadı yağmur geldi
gidince bi bakarsın artık
Eşim aradı canım akşam ben yine maçtayım sen durabilecekmisin yalnız diyo..Durucam napıyım dedim..Sanki ben yalnız kalamam desem eve gelcek..
haklı tabi kadınannem haklı galiba
çocuk yapmaya karar versek 'ay yapsak bakabilir miyiz, yapmasak mı acaba ' diye diye çocuk da yapamam ben
anneni çağır dünürüm kalma yanlız
haklı tabi kadın
Bilmiyorum akşamki durumuma bi bakıyım..Ay kimseye tahammül edemiyorum..Psikolojim çok kötü..
Dünürüm aklıma ne geldi şimdi dün akşam acildeki doktor erkektiAdam elleri tutuyodu sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?