Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın şekerler

dünürüm noldu yine

Akşam yalnızdım ya kendimi çok kötü hissettim. Çıktı yine tansiyonum :18:başım dönüyodu..maç bittikten sonra eşimi aradım sakın ayağa kalkma geliyorum dedi..Geldi..Gittik..Giyinemedim bile eşim giydirdi..Yürüyemedim kucağına alıp götürdügece 2 gibi döndük eve

ah be güzelcim ya

doktor bişey demiyo mu hastanede kalsan bikaç gün? evde yanlız kalma bari anneni falan çağır

ah be güzelcim ya

doktor bişey demiyo mu hastanede kalsan bikaç gün? evde yanlız kalma bari anneni falan çağır

Temizlikçi var canım onun için erken kalktım..Dün akşam doktor ellerimi tuttu neden kendini bu kadar kasıyosun dedi..Seni bu kadar üzen şey ne diyo? Ellerimi eşimede tutturdu bakın şu anda bile ne kadar sıkıyo kendini diyo..Sakinleştirici yaptı..Eve de verdi sakinleştirici..

anlasın artık şu adam ya sağlığın da psikolojin de onun davranışlarını kaldırabilecek durumda değil

biraz anlayışlı davranır inşallah bundan sonra

Sen napıyosun dünürüm

iyiyim canımcım içime mi doğdu ne gece yattım hep aklımda sen vardın

dün geceden beri iş yapmadan sadece işleri gözümde büyütüyorum ne yapsam ne etsem diye

halbuki çok işim yok ama gözümde o kadar büyüttüm ki yapasım kalmadı

Canımsın

Yaprağında aklı kalmıştır bende dün onunla konuşurken kötü oldum..

Bu arada çok güldüm yapasım kalmadı

Canımsın

Yaprağında aklı kalmıştır bende dün onunla konuşurken kötü oldum..

Bu arada çok güldüm yapasım kalmadı

tipik boğa burcuyum zoraki hareket edenlerden düşünürken yoruldum

karar veremedim önce temizlik yapsam yarın mı mutfağı temizlesem ,çünkü eşim yarın evde ya süpürgeye falan tahammülü olmaz ,zaten geç kalkarız dışarı falan çıkarız

o otururken ben bi yandan mutfağı silerim dedim

amaaaan neyse düşünmücem eve gideyim de canım ne isterse ondan başlarım

zaten cam silmeme de gerek kalmadı yağmur geldi

gidince bi bakarsın artık

Eşim aradı canım akşam ben yine maçtayım sen durabilecekmisin yalnız diyo..Durucam napıyım dedim..Sanki ben yalnız kalamam desem eve gelcek..

haklı tabi kadın

Bilmiyorum akşamki durumuma bi bakıyım..Ay kimseye tahammül edemiyorum..Psikolojim çok kötü..

tahmin ediyorum annen nasılsın ,neden oldu falan dedikçe daha çok sinir olup gerilceksin di mi?

sen yinede akşamki durumuna bir bak ya annene git ,ya da annen gelsin

telefonunu da yanından ayırma acil bişey olursa eltini ararsın hiç değilse

Dünürüm aklıma ne geldi şimdi dün akşam acildeki doktor erkektiAdam ellerimi tutuyodu sürekli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…