Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet bi de annem yani taaaa eskilere gider biliyorum

dün akşam eşim yengesini aradı ben gelene kadar yanına çık diye onlarda yürüyüşe gitmişler..Dönene kadar eşim geldi..

Evet bi de annem yani taaaa eskilere gider biliyorum

dün akşam eşim yengesini aradı ben gelene kadar yanına çık diye onlarda yürüyüşe gitmişler..Dönene kadar eşim geldi..

biz unutuyoruz da anneler babalar unutmuyor

en ufacık bişeyde eskilere dönüp dönüp 'zaten öyle de yapmıştı ,böyle de yapmıştı' diye anlatmayı seviyolar ,ortalığı daha çok velveleye veriyolar

o yüzden bende anlatmamaya çalışırım anneme ,yoksa bitmiyo o muhabbet günlerce

hastaneden çıkarken doktoru gördün mü sağlam mıydı çaktırmadan dövmüş olmasın

Aynen bende öyle işte hiç bir şeyimi anlatmıyorum..Şu son olaylardan bile haberi yok hastaneye gittiğimden falan..Hemen der zaten bilip bilmeden ben sana zaten zamanında söylemiştim ama nerdeee anne sözü dinlemek:84:

içinden köpürmüştür ,lan ben senin ağzını burnunu kırardım ama dua et şuan ortam uygun değil diye
İçinden kesin geçirmiştir çünkü üzerimi açıp muayene etti dinledi
hastaneden çıkarken doktoru gördün mü sağlam mıydı çaktırmadan dövmüş olmasın

Görmedim doktoru:26:Yok şikayet ederdi heralde

Son düzenleme:
abooooo enişte için katliam sebebi

bugün o hastaneye falan uğramış olabilir

Ya gerçekten bende alışık değilim ya utandım:78:

Gitti mi acaba sabah adamın nöbeti bitmeden yakalıyım diye

Sakinleştiricinin etkisiyle tansiyonum normal gidiyo şimdilik..

Beni ne hallere düşürdü bi telefon yüzündenBu arkadaşlarla yaptığımız günden de çıkıcam..Her ay her ay aynı şey:84:

Ya gerçekten bende alışık değilim ya utandım:78:

Gitti mi acaba sabah adamın nöbeti bitmeden yakalıyım diye

akşam haberlerine iyi bak

kıskanç koca hastaneyi birbirine kattı

dün gece rahatsızlanan eşini götürdüğü hastanedeki acil doktorunun eşine dokunmasına sinirlenen kıskanç koca ,bu sabah gidip doktoru tanınamayacak hale getirdi

Sakinleştiricinin etkisiyle tansiyonum normal gidiyo şimdilik..

Beni ne hallere düşürdü bi telefon yüzündenBu arkadaşlarla yaptığımız günden de çıkıcam..Her ay her ay aynı şey:84:

zaten kırk yılda bir izin veriyodu ,günden de çık al kocana da bir kına yaksın artık biryerine

Evet seyredeyim haberleri akşam geç gelceğini söyledi ya belki günü nezarette geçircek onun için demiştir

Günün bitmesine daha çok var bitmesini de beklemem lazım mecburen..ama bu bitsin yenisine girmiycem kararlıyım..Aslında bu benim için arada bi de olsa iyi oluyo du ama kocamın stresini kaldıramıyorum..

Evet bi kına almak lazım

Geçmiş olsun :26:
Bir kerede sen hastanelik et şunuBu ne ya

Dün akşam bi şey yapmadı.Bu bana bi geldimi uzun süre gidiyo canım..şimdi sakinleştiriciyle daha iyiyim..

hastanelik et derken döviyim mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…