6 ay mı doktor daha değil derken bunu söylemek istedi:18:
valla*canım-kendımden*annemden*anneannemden*bu*antıdepresanların-ıncıgını-cıncıgını-ogrendım
enaz*6ay-kullanmak-gerekıoo*hayatımm-antıdepresan*faydasını*gorceksındır*canım
ama*hemendeıll*vucuda*alıssın-bı*yanetkılerıde*gecıcekk
valla*canım-kendımden*annemden*anneannemden*bu*antıdepresanların-ıncıgını-cıncıgını-ogrendım
enaz*6ay-kullanmak-gerekıoo*hayatımm-antıdepresan*faydasını*gorceksındır*canım
ama*hemendeıll*vucuda*alıssın-bı*yanetkılerıde*gecıcekk
Bağımlılık yapıyor malesef benim annem ilaçsız yapamıyor artık içmeyince titriyor içsede titriyorda içeyince daha kötü:18:
Olabilir
Dimi babasının malı gibi kırıp kırıp atıyo
slmlarr
Bence de
Neden kırıyor ki
He mıçarken açayım da senfoni orkestrasının konserini dinlesin hatta şef olarak yönetsin
Cevap vermeyince ya duvara fırlatıyo ya balkondan atıyo
O tip ilaçlar öyle zaten alışınca etkilemiyo
Bunu kullanınca tansiyonum normale döndü
Hadi yaBen biraz daha içip bırakayım:18:
doner*tabı*kuzum*cunku-senınkı-sınırsel-tansıyonnun*cıkıo-ılac*sınırlerıne*ıyıgeldıkce*tansıyonunda*duzelır*ama*su-varkı*doktorunda-soylemıstır*hergun*duzenlı*ıcmen-lazım-bıgunalayım*ıkıgun-bırakayım-yaparsan-faydasınıgoremezsın0000ttatlım
Yakında piyasa telefon kalmayacak yaaaa eşinin yüzündenn
Selem yaprakk
Sen ıskala o yöentsinnnnn uzaktannnn
Ömürrrrrr fırlatacağı zaman haber balkonun altına gelek te kurtarak telefonuuu
Ömürcüm doktor bırakma demedikten sonra sakın bırakma canımmmm birden bire bırakılmıyor bu ilaçlarrrr
Abla kullanmadığım marka telefon kalmadı
Tamam gelin aşağıdan toplayın
canım*ılactan*ılaca*degısen*bısey*bu-sakın*kafana*gore-hareket*etme*doktorun*ne*zaman*kescen*derse*ozaman*kes*tatlım
semanın*annesının*kullandıgı*ılac-farklı*olabılır*lustral*deıldır*baskadır*onunda-yanetkılerı-ayrı*olur-mesela-benımannem-efexor*kullanıyo*bıgunıcmeyınce-hemen*yoksunluk-hıssedıyo-butarz*ılaclar-yavasyavaskesılır*pat*dıye*kesılmez*yanetkıler*cokgorulur*
gecen*sene-salak*doktor*pat*dıye*kesmıstı*carpıntıdan*basdonmesınden*mahvolmustum*sonra-dozajı*azalta*azalta*baska-doktor-*kestı-hıc*yanetkı*yasamadan*ılacı-bıraktımm
Abla ya bağımlılık yaparsa böyle çok rahatımda korkuyorum ama:18:
Yok onlar yapmaz herhalde ya benim annemin kalp çarpınıtısıda var bu yüzden bazılarını içmeden olmuyor
Abla ya bağımlılık yaparsa böyle çok rahatımda korkuyorum ama:18:
Bende de var kalp çarpıntısı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?