Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

6 ay mı doktor daha değil derken bunu söylemek istedi:18:

valla*canım-kendımden*annemden*anneannemden*bu*antıdepresanların-ıncıgını-cıncıgını-ogrendım
enaz*6ay-kullanmak-gerekıoo*hayatımm-antıdepresan*faydasını*gorceksındır*canım
ama*hemendeıll*vucuda*alıssın-bı*yanetkılerıde*gecıcekk

Bağımlılık yapıyor malesef benim annem ilaçsız yapamıyor artık içmeyince titriyor içsede titriyorda içeyince daha kötü:18:

Bunu kullanınca tansiyonum normale döndü

Olabilir

Dimi babasının malı gibi kırıp kırıp atıyo

Yakında piyasa telefon kalmayacak yaaaa eşinin yüzündenn

Selem yaprakk

Bence de
Neden kırıyor ki

He mıçarken açayım da senfoni orkestrasının konserini dinlesin hatta şef olarak yönetsin

Sen ıskala o yöentsinnnnn uzaktannnn

Cevap vermeyince ya duvara fırlatıyo ya balkondan atıyo

O tip ilaçlar öyle zaten alışınca etkilemiyo

Ömürrrrrr fırlatacağı zaman haber balkonun altına gelek te kurtarak telefonuuu

Bunu kullanınca tansiyonum normale döndü

doner*tabı*kuzum*cunku-senınkı-sınırsel-tansıyonnun*cıkıo-ılac*sınırlerıne*ıyıgeldıkce*tansıyonunda*duzelır*ama*su-varkı*doktorunda-soylemıstır*hergun*duzenlı*ıcmen-lazım-bıgunalayım*ıkıgun-bırakayım-yaparsan-faydasınıgoremezsın0000ttatlım

Hale abla klavyenin tuşlarını yaptır artık

Abla kullanmadığım marka telefon kalmadı

Tamam gelin aşağıdan toplayın

Hadi ya Ben biraz daha içip bırakayım:18:

canım*ılactan*ılaca*degısen*bısey*bu-sakın*kafana*gore-hareket*etme*doktorun*ne*zaman*kescen*derse*ozaman*kes*tatlım
semanın*annesının*kullandıgı*ılac-farklı*olabılır*lustral*deıldır*baskadır*onunda-yanetkılerı-ayrı*olur-mesela-benımannem-efexor*kullanıyo*bıgunıcmeyınce-hemen*yoksunluk-hıssedıyo-butarz*ılaclar-yavasyavaskesılır*pat*dıye*kesılmez*yanetkıler*cokgorulur*
gecen*sene-salak*doktor*pat*dıye*kesmıstı*carpıntıdan*basdonmesınden*mahvolmustum*sonra-dozajı*azalta*azalta*baska-doktor-*kestı-hıc*yanetkı*yasamadan*ılacı-bıraktımm

Ben bana hastanedeyken verdikleri ilaçları birden bırakmıştım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…