Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Annem ağır depresyon geçirdi ondan abla hep kullanması gereken ilaçlar var

canımbenım*gecmıs*olsun*benımde*annem-halaıcıyor-malesef-doktoru-kesmesı*gerektıgı*zaman
dozajı*azalta*azalta*kestırır*sorunyasamaz*ozaman*benımde*oyle-olmustu*bırden*kesınce*yoksunluk-cokyasıosun*amadozaj*azalancı*etkısıolmuyo-annen-nasıl*sımdı-tatlım

Zamanı gelince doktorun bıraktırır ilacı miligramı düşükse bişey olmaz yaaaa her kişinin tedavisi farklı olur ama ona göre devam eder yada bırakır

Panik olma yaw benimki ağır depresyon geçirdi diyorum yemedi içmedi panik yapma kendine

Tamam ben yarın kendi doktoruma arar bi sorarım..bu ilacı bana hastanedeki nöbetçi doktor verdi..

Depresyondan çıkalı çok oldu...
Şimdi iyi ama büyük üzüntülere gelemiyor tabi...
İlaçları var birde azaltacaklarını azaltıyor doktor kontrolünde hep idare etmek gerek annemi

Ben bana hastanedeyken verdikleri ilaçları birden bırakmıştım :18:

canım0duzenlı*gorundugun*doktorun-verdıgı*ılacları*bırakma*antıdepresanıda*sakın*kafanagore-bırakma*doktoruna*danıs*sor-oyle
yoksa*vucutalısıo-bırden*kesılınce-carğpıntı*basdonmesıcokyapmıstı

İlaçları var birde azaltacaklarını azaltıyor doktor kontrolünde hep idare etmek gerek annemi

aman*cok-sukur*canımmm
bazen*ataklar*olabılıo*tekrarlayabılıo*bu-meret-benım-*bıseneden*sonra*kesmıstı*ılacı-doktoorum*annem-hala-ıcıoo

Ama psikiyatristi bıraktım ben eşime dedim ben ne gitcem sen git benim ihtiyacım yok

aman*cok-sukur*canımmm
bazen*ataklar*olabılıo*tekrarlayabılıo*bu-meret-benım-*bıseneden*sonra*kesmıstı*ılacı-doktoorum*annem-hala-ıcıoo

Tamam ben yarın kendi doktoruma arar bi sorarım..bu ilacı bana hastanedeki nöbetçi doktor verdi..

aslında*antıdepresanları*kendı*doktorunun*vermesı-lazımdı*cunku*nobetcı*doktoru-acıle*gıttıgınde
oanda*tedavı-yapıo*lustral*gıbı*antıdepresanı-vermemesı*lazım-cunku*duzenlıgoruscengıtcen
mesela*ben-basladıgım*donemde-aydabır*benıbeklıodu-sıkayetlerımı-dınlıyodu-ılacı*ona*gore-ya*aynı-yada*artıodu*kesınlıkle*kendı--doktoruna*danıs*o-sana*antıdepresan*verdımı-canım
ben*acıle0gıttıgımde*o-an*raahatlamam0ıcın0xanaxvarmıstı*bıkerelık

Öyle malesef bizde tüm ev halkı kardeşim babam falan üstüne titrerdik bir şey olmasın diye:97:

masallah*canım*babanın*ıyı*olması-annene*cokyaraar-psıkolojıkolarak
cabuk*atlatmasını-saglar*bızde*durumlar*hep*-oadamdan*kaynaklandıgı*ıcın0gecmıodu*hıc

Canım çok kötü bi durumda gittim ben oraya bi iğne yaptı sonra da eve bunu verdi..Ama bugün kontrole çağırdı..

Ne dedi sen öyle deyince:26:

Gitmezsen gitme dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…