Annem ağır depresyon geçirdi ondan abla hep kullanması gereken ilaçlar var
Zamanı gelince doktorun bıraktırır ilacı miligramı düşükse bişey olmaz yaaaa her kişinin tedavisi farklı olur ama ona göre devam eder yada bırakır
Panik olma yaw benimki ağır depresyon geçirdi diyorum yemedi içmedi panik yapma kendine
canımbenım*gecmıs*olsun*benımde*annem-halaıcıyor-malesef-doktoru-kesmesı*gerektıgı*zaman
dozajı*azalta*azalta*kestırır*sorunyasamaz*ozaman*benımde*oyle-olmustu*bırden*kesınce*yoksunluk-cokyasıosun*amadozaj*azalancı*etkısıolmuyo-annen-nasıl*sımdı-tatlım
Ben bana hastanedeyken verdikleri ilaçları birden bırakmıştım :18:
Depresyondan çıkalı çok oldu...
Şimdi iyi ama büyük üzüntülere gelemiyor tabi...
İlaçları var birde azaltacaklarını azaltıyor doktor kontrolünde hep idare etmek gerek annemi
canım0duzenlı*gorundugun*doktorun-verdıgı*ılacları*bırakma*antıdepresanıda*sakın*kafanagore-bırakma*doktoruna*danıs*sor-oyle
yoksa*vucutalısıo-bırden*kesılınce-carğpıntı*basdonmesıcokyapmıstı
Depresyondan çıkalı çok oldu...
Şimdi iyi ama büyük üzüntülere gelemiyor tabi...
İlaçları var birde azaltacaklarını azaltıyor doktor kontrolünde hep idare etmek gerek annemi
Ama psikiyatristi bıraktım ben eşime dedim ben ne gitcem sen git benim ihtiyacım yok
aman*cok-sukur*canımmm
bazen*ataklar*olabılıo*tekrarlayabılıo*bu-meret-benım-*bıseneden*sonra*kesmıstı*ılacı-doktoorum*annem-hala-ıcıoo
Tamam ben yarın kendi doktoruma arar bi sorarım..bu ilacı bana hastanedeki nöbetçi doktor verdi..
Ama anladımı yooooo
Öyle malesef bizde tüm ev halkı kardeşim babam falan üstüne titrerdik bir şey olmasın diye:97:
Canım çok kötü bi durumda gittim ben oraya bi iğne yaptı sonra da eve bunu verdi..Ama bugün kontrole çağırdı..aslında*antıdepresanları*kendı*doktorunun*vermesı-lazımdı*cunku*nobetcı*doktoru-acıle*gıttıgınde
oanda*tedavı-yapıo*lustral*gıbı*antıdepresanı-vermemesı*lazım-cunku*duzenlıgoruscengıtcen
mesela*ben-basladıgım*donemde-aydabır*benıbeklıodu-sıkayetlerımı-dınlıyodu-ılacı*ona*gore-ya*aynı-yada*artıodu*kesınlıkle*kendı--doktoruna*danıs*o-sana*antıdepresan*verdımı-canım
ben*acıle0gıttıgımde*o-an*raahatlamam0ıcın0xanaxvarmıstı*bıkerelık
Ne dedi sen öyle deyince:26:
Canım çok kötü bi durumda gittim ben oraya bi iğne yaptı sonra da eve bunu verdi..Ama bugün kontrole çağırdı..
Gitmezsen gitme dedi..
Dediği şeye bak
Senin imzan ne demek abla çözemedim
Canım çok kötü bi durumda gittim ben oraya bi iğne yaptı sonra da eve bunu verdi..Ama bugün kontrole çağırdı..
Gitmezsen gitme dedi..
Benim imzam eşimle benim şarkımızhala daha gönlümü almak için bu şarkıyı kullanır
Benim imzam eşimle benim şarkımızhala daha gönlümü almak için bu şarkıyı kullanır
canımbenım*kocan*gıtmezsen*gıtme*desene*aksatma*olurmu*kontrollerıne*gıt*tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?