Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Anaaaaa niye fırçalıyorki yineeeeeeeeee kimse yok diyemiiiii

Menü güzellll bende geliyommmmmm pırasa yerine barbunya yapsana ben gelcem ya ondannn
Kimse yok yalnız kaldım diye abla biriniz gelin yanıma

Dünürüm korkmuşsundur yollarda yalnızmıydın

gel ablacım barbunya da yaparım

aşkolsun dünürüm duyanda beni pislik içinde yaşıyorum sancak

herşeyi ben mi düşüncem çağırsaydın dicektin

Yok estağfurullah dünürüm temiz dünürüm titiz dünürüm

Zaten cumartesi akşamı bozuldu pazar günü servis kapalı pazartesi aradım işte bi gün sonraya randevu veriyolar zaten dedim..İyi tamam dedi kapattı..Zaten 4-5 kere arıyo artık bugün 10 a çıkar bu sayı

eşimle çıkmaya başlayışımızın 3. günü daha o da benimle beraber uyumamıştı gece

benki otobüste yanımdaki insanların konuşmasından nefret eden insan ,yanımdaki kızla bir muhabbet bir muhabbet telefon numaralarımızı ,mail adreslerimizi bile vermiştik. akraba çıkçaktık nerdeyse

İyi olmuş ama yoksa ayyy kabus gibi:96::96:

Ben hiç şehirlerarası otobüse binmedim

evlenmeden önce de mi binmedin

sen aslında ingiliz kraliyet ailesindensin de bizi kandırıyosun di mi

etrafında uşakların ,hizmetçilerin ,şöförlerin ,bahçıvanların

eşinde halkın arasına karışmaman için dışarı çıkmana izin vermiyo di mi

Tabi tabi öyleyim

Küçükken ilkokula giderken babam okula götürüp getirirdi beni ortaokul ve lise zaten sonra evime yakındı yürüyerek gidip geldim..Annemle küçükken bi yere giderken şu dolmuşlar var ya ona binerdik hatırlıyorum..Ama zaten büyüyünce annemle bi yere gitmedim benZaten eşimle tanışınca da o götürüp getiriyordu bi yerlere

İzmirde çok zor ya kar yağması olsada az olur herhaldeeee ....

Nasıl bir duygu buuuu dağların arasında kalmakkk..

Kışın ankaraya giderken bazen diyom bolu dağını geçerken acaba otobüs burada kalırmı diyeeeee çok oluyor çünkü oralarda gerçi denk gelmedi bana ama isterim yaaa biraz ekşın yaşayım demiii

gel ablacım barbunya da yaparım

aşkolsun dünürüm duyanda beni pislik içinde yaşıyorum sancak

herşeyi ben mi düşüncem çağırsaydın dicektin

Sağol hayatım hemen geliyorummmm kahvaltıya gevrekte isterim ona göree

Kimse yok yalnız kaldım diye abla biriniz gelin yanıma

Sen aç kapıyı geliyoz hemen evde kalsymış ya o zaman neden gitti o zaman işee

İyi olmuş ama yoksa ayyy kabus gibi:96::96:

Ben hiç şehirlerarası otobüse binmedim

Essahmı diyon ya bekarken filan da hiç binmedinmi otobüseeeee

enişte saklıyor işte gerçekler ortaya çıkmasın diye halkın arasına karıştırmıyorrrrr

Gitmek zorundaydı abla Bi de eve gelirmiş

Bekarkende tatile giderken arabamızla giderdik yani bilmiyorum otobüste saatlerce yol gitmek nasıl bir duygu

Gitmek zorundaydı abla Bi de eve gelirmiş

Bekarkende tatile giderken arabamızla giderdik yani bilmiyorum otobüste saatlerce yol gitmek nasıl bir duygu

Gelirmi acaba sen bekle yinedeeee ...

Araba olunca otobüse gerek kalmıyor tabiiiii ama çok keyifliiii oluyor yinede tabi çok uzun yol çekilmez ama yakın mesafeler iyi oluyorrrr....

bir yazamadım heeee otobüse en son geçen yıl bindim hatay adana arasında sevmem otobüs yolculuğunu hele saatlerce olanı 12 saat oturur vaziyette gidince sakat olan dizlerim kitleniyor

Gelirmi acaba sen bekle yinedeeee ...

Araba olunca otobüse gerek kalmıyor tabiiiii ama çok keyifliiii oluyor yinede tabi çok uzun yol çekilmez ama yakın mesafeler iyi oluyorrrr....

Bilmiyorum ki abla gelemez heralde az önce aradı sormadım şimdi ters cevap verir sinir eder beni

Nerdesiinizzzzzzz:84::84::84::84::84:

Fasülyeler ne kartmış ya

İyi gidiyor da henüz açılmışlık yok ikimizdede öyle arkadaş arkadaş takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…