Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canımbenım*vefalısemacım*benım-anneannemı*arayan-yok*babanelerı0lcak
bıde*dayımın*cocukları-hayırsız*cıktılar*ama*sen*dıkkat*ethastasın*ıyılesıpgıtsen*tatlım

Babaannem çok kıymetlidir benim için ha annem ha babaannem çok severim çok emeği vardır üstümde

Günaydınnnnnn şekerlerrrrrrrr hava soğuk ve yağmurluuuu burada bide kar yağışı bekleniyormuş yağar inşallah

günaydın şekerpareler :81: yine geçmişi oku oku zor bitti

kar yağsa keşke yollar kapansa diye dua ediyorum ama karı görsek görsek havada görürüz biz heralde ancak

kar yağsa keşke yollar kapansa diye dua ediyorum ama karı görsek görsek havada görürüz biz heralde ancak
Günaydın
Burda kapanır şimdi yollar kapanırsa kapansın benim için farketmiyo

Servis bekliyorum bulaşık makinası için

Ne annem evde bugün ne eltim kimseyi bulamadım kocamdan da bi güzel fırça yedim:78:

dünürüm diyorum ki cts akşama şu yemekleri yapayım

- ezogelin çorbası

- et yemeği

- zeytinyağlı pırasa

- pilav

- salata

nasıl sence? cts ben yapayım gerisini annem düşünsün

öğlen gelicekler ıspanaklı börek yapayım ,kurabiye alırım ya da kek yaparım bi de yanına

öğlen çayla onları yeriz

Günaydın ablalar

Kar yağsada kar topu oynasak

Günaydınnn ömürcümm evet ya yağsın artık demiiiii özledik yaniiii

Günaydın elifcimm sen dua etme canım naılsa izmire kar filan yağmazzzz yağsada tutmaz zatennn bie sene biz izmirdeyken yağmıştı herkes sokaklarda kartopu filan yapmaya çalışıyorlar kızımı çağırdılar gel hadi diye bizimkide diyorki bu karmı yaa siz kar görmemişsiniz diyordu ama yinede güzeldi beeeee

Servis bekliyorum bulaşık makinası için

Ne annem evde bugün ne eltim kimseyi bulamadım kocamdan da bi güzel fırça yedim:78:

Anaaaaa niye fırçalıyorki yineeeeeeeeee kimse yok diyemiiiii

Menü güzellll bende geliyommmmmm pırasa yerine barbunya yapsana ben gelcem ya ondannn

günaydın ablacım evet benimki boşa dua biliyorum

üniversitedeyken kar yağmıştı bi kez ama dediğim gibi sadece havada gördük karı

adanalı bir arkadaşım vardı hiç kar görmemiş ,kar tanelerinin resimlerini çekmeye çalışıyodu

en son karı 2003te gördüm ,şubat tatilinde eve giderken yolda kalmıştım 4,5 saatlik yolu 29 saatte gitmiştim

yer gök bembeyazdı ,resmen hayat durmuş gibiydi dağların arasında yolda beklemiştik öyle

Güzel menü
Sen de rahat edersin annenler varken ev temizde olur
pzt çağırsaydı o zaman servisi ne diye sana fırça atıyo

İşte o da onu diyo niye pazartesi için çağırmadın diyo..

Menü güzellll bende geliyommmmmm pırasa yerine barbunya yapsana ben gelcem ya ondannn

gel ablacım barbunya da yaparım

Güzel menü
Sen de rahat edersin annenler varken ev temizde olur

İşte o da onu diyo niye pazartesi için çağırmadın diyo..

aşkolsun dünürüm duyanda beni pislik içinde yaşıyorum sancak

herşeyi ben mi düşüncem çağırsaydın dicektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…