Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ama diorum ki mesela ; nasıl affetin affetmemeliydin .. birsürü abla zıplıyo ordan .. tabi affedecek çocuk var bilmem ne.... gerçekten çok üzücü.. biraz gurur olucak kadında..

göz yumdukları sürecede azalmaz

ya geçen okudum kadın yazmış kocam beni aldatıyo diye

birisi de demişki çocuğun var napçan göz yum ,dul çocuklu kalmaktansa affet kocanı

bi de anlamadığım kocam beni aldatıyor napmalıyım diye konu açmanın mantığı nedir :44: :44:

Çok büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl kabul ediyo kadınlar ya:96:

bende büyük konuşmak istemem ama isterse 5 çocuğum olsun yinede affetmem

ama diorum ki mesela ; nasıl affetin affetmemeliydin .. birsürü abla zıplıyo ordan .. tabi affedecek çocuk var bilmem ne.... gerçekten çok üzücü.. biraz gurur olucak kadında..

evet ya ona şaşıyorum bende

Erkeklerde onun gibi düşünüyosa aldatır o zaman aman çocuğum var karım boşamaz nasıl olsa diye

İnsan nasıl paylaşabilirki sevdiği adamı susmakta bir nevi paylaşmaktır...

ya Allah göstermesin ama o adamın başkasıyla birlikte olduğunu bile bile nasıl aynı yatağa girersin ,nasıl öpersin sarılırsın ,nasıl sevgiyle bakabilirsin gözlerinin içine

ya Allah göstermesin ama o adamın başkasıyla birlikte olduğunu bile bile nasıl aynı yatağa girersin ,nasıl öpersin sarılırsın ,nasıl sevgiyle bakabilirsin gözlerinin içine

ay allah korusun içim daraldı.. bir saniye duramam ben.. çirkeflikte yapmam ama birdaha asla adını bile anmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…