noldu sema :96:
Ya mobilya taksitini bu ay veremedik eşimin telefonu kapanmış kayınvalidemi aramışlar ödenmemiş diye neyse geçendede eşim kart başvurusu yaptı bankadan aramışlar yine çıktı az önce diyor zır zır arıyorlar ödeyin mobilyayı bankadan da arıyorlar ne iş çeviriyorsun sen var ya zor tuttum kendimi banko soyduk ondan arıyorlar terbiyesiz insanlar bir kere nasılsınız diye sormazlar hiç bire şeye faydaları gelmiş burda hesap soruyor zaten sinirliyim onlara iyice çıldırtıyor beni :95::95:Bir gün TEpem bir atcak hepsini alcam karşıma ne varsa söylicem
Ya mobilya taksitini bu ay veremedik eşimin telefonu kapanmış kayınvalidemi aramışlar ödenmemiş diye neyse geçendede eşim kart başvurusu yaptı bankadan aramışlar yine çıktı az önce diyor zır zır arıyorlar ödeyin mobilyayı bankadan da arıyorlar ne iş çeviriyorsun sen var ya zor tuttum kendimi banko soyduk ondan arıyorlar terbiyesiz insanlar bir kere nasılsınız diye sormazlar hiç bire şeye faydaları gelmiş burda hesap soruyor zaten sinirliyim onlara iyice çıldırtıyor beni :95::95:Bir gün TEpem bir atcak hepsini alcam karşıma ne varsa söylicem
Ne iş çeviriyosun mu diyo:96::96:
allah sabır versin ne gıcık kadın ne iş çeviriyorsun sen diyo birde
Evet kredi mi çektin ödemiyor musun demeye getiriyor ona ne oluyorsa evimi kendim döşedim ay ben nasıl sustum zaten bilmem Banka soyduk dseyedim keşke bir kere babası nasılsın oğlum demez işi düşünce onu yap bunu yap
Terbiyesiz işte bi ihtiyacınız mı var diyeceğine gıcık şey..Boşver canım üzülme
Yok üzülmicem de ben bu lafın altında nasıl kaldım ona üzülüyorumCevap veremedim ya içimde kaldı
Yok üzülmicem de ben bu lafın altında nasıl kaldım ona üzülüyorumCevap veremedim ya içimde kaldı
Bi ara söylersin
Kesin söylerim zaten
Her şeyime göz dikiyor bunlar bende çalışmaya başlarsam kayınpeder yine sıkıştırır eşimi düğün takılarını isteyip duruyor eşime o kadar ver fırlat suratına dedim vermedi takıda takı olsa
Bu anne babaları hiç anlamıyorum artık para için evlatlarını ne duruma düşürüyorlar yazıklar olsun hepsine kendilerini ne duruma düşürüyorlar sonra gelinle damatlar kötü oluyor
sıkıştınız mı yavrum yardım edelim diceğine ne iş çeviriyosunuz diyo bide
Tamam gel komşu beraber içelim
Tamam geliyorum hemen
Eşim haftaya geliyor oraya sana da uğrarım
Ama kocan yoksa
Ben bi çay yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?