Yaramazlığın sonu
Ben hiç kamyonun üstünde oynamadım
Devleti batırcak desene
Ben hiç kamyonun üstünde oynamadım
valla elif bilmiyorum eşimin müdürüne güveniyorduk ama eşim kardeşi için bişey isteyince benim için konuşamadı zaten o işi de yapamadı
benim eski velim başhekim eşiyle samimiyim kızalarını çok severim ondan isteyeceğim yok olmazsa abimin bi sürü dr arkadaşı var ondan isteyeceğim o da olmazsa 14 şubatta iş başı yapmam gerekecek hiiiiiçççççç istemiyorum eşime bu yüzden kızgınım bana değil de kardeşine kullandı hakkını
kayınvalide de tutturmuş eren bir yaşına girince alacakmış bakıcıya bırakamazmış kaç kere söyledik bunu düşünme bile diye hala diretiyor gıcığım yani ona
Kamyonda oynamadın agaça çıkmadın sokakta hiç oyun oynadın mı diye soralım sana
valla elif bilmiyorum eşimin müdürüne güveniyorduk ama eşim kardeşi için bişey isteyince benim için konuşamadı zaten o işi de yapamadı
benim eski velim başhekim eşiyle samimiyim kızalarını çok severim ondan isteyeceğim yok olmazsa abimin bi sürü dr arkadaşı var ondan isteyeceğim o da olmazsa 14 şubatta iş başı yapmam gerekecek hiiiiiçççççç istemiyorum eşime bu yüzden kızgınım bana değil de kardeşine kullandı hakkını
kayınvalide de tutturmuş eren bir yaşına girince alacakmış bakıcıya bırakamazmış kaç kere söyledik bunu düşünme bile diye hala diretiyor gıcığım yani ona
ben de bekliyordum ömürden heheheeh
Sokakta oynamadım..
Marabaasil o sokakta marabalarla oynayamaz
Benim gibi bebeklerle mi oynuyordun sende
inşallah olur da biraz daha ilgilenbilirsin erenle
kayınvaliden götürüp kendi mi bakçakmışolur mu öyle şey ya aynı yerde yaşasanız neyse ,sen çocuğunu sadece haftasonları mı görceksin
sanmam
Sokakta oynamadım..
sanki ben onun için doğurdum eşim de söyledi aynen senin için doğurmadık kendimiz için doğurduk sana vereceksem ne anladım ben bu işten unut onu sen dedi aamaaaaaa
eren uyandı bana bakıyor görmezden gelim belkim dalar yokkk hala bakıyor bi de sırıtıyor
Maraba
Heee evet bebeklerim vardı
ciddi misin dünürümnapıyosun sen çocukken ? kendi kendine evde barbielerinle mi oynuyodun sadece?
oyy yavrum yerim onuverilir mi annesi hiç ya kimselere
Sokakta oynamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?