Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İyi bari bebek oynamışsın

Bebelerime kuyafet dikerdim ben

Ben çok ispiyoncuydum mahalleyi birbirine katardımBirde mahalledeki çocukları döverdimİyi dayak yememişim

ben de bebelere kıyafet dikerdim bi de saçlarını keserdim sonra onlara ipten saç yapardımmm

İyi bari bebek oynamışsın

Bebelerime kuyafet dikerdim ben

Ben çok ispiyoncuydum mahalleyi birbirine katardımBirde mahalledeki çocukları döverdimİyi dayak yememişim

bizde kardeşimle girişirdik o kıyafet işine

komşu olurduk odanın içi talan olmuş vaziyette kendi küçük mutfak setlerimiz yetmiyo ya mutfaktan tabak bardakları taşırdık

ablamı oluyorumben

1 saaat uzaklıkta o merkezde oturuyor ben ilçede oturuyorum

Misket ya da gazoz kapağı oynadınmı hiç ömürüm

Ben oynardım

ben de bebelere kıyafet dikerdim bi de saçlarını keserdim sonra onlara ipten saç yapardımmm

Bende saçlarım kısa olurdu etekleri geçirirdim kafam saç diye ay ne manyakmışım ya

bizde kardeşimle girişirdik o kıyafet işine

komşu olurduk odanın içi talan olmuş vaziyette kendi küçük mutfak setlerimiz yetmiyo ya mutfaktan tabak bardakları taşırdık

Bizde kardeşimle karetecilik oynardık salona çıkardık başlardık dövüşe sonra şaka gerçek olurdu kavga ederdik Hep ben döverdim ama büyüdükçe ben dayak yiyordum

annem tülleri yıkamaya kalkınca en büyük zevkimiz o tüllere sarınıp gelin olmaktı

Onu bende yapardımAnnemin ayakkabılarını kaçırırdım topuklu bahçemiz vardı evin arkasında büyük rujlarıınıda kaçırır arkadaşlarlar sürünürdük

kardeşim der di ki anne ben evlenmicem ,hep senin yanında olcam sana bakçam

bende derdim neden evlenmicekmişim evlencem tabi

Meraklı

Bende evlenmiycem derdim:86: Annem hala evlenmiycem dedi dedi erkenden gitti der

Onu bende yapardımAnnemin ayakkabılarını kaçırırdım topuklu bahçemiz vardı evin arkasında büyük rujlarıınıda kaçırır arkadaşlarlar sürünürdük

Ben de sürerdim annemin rujların resimlerim bile var öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…