Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hay allahım ya üzülürüm ben ama şimdi ya :26: nerden bahsettim ersinden :26: ya kızlar yapmayın böyle haleciğim yanlış anlaşılma işe adı üstünde, neden istemesin seni, istemese yazarmı cevap her yazdığına, hadi konuyu değiştirelim

köfte mangalda süper oluyo bide kanat acıktım kanımca
sabahtan beri çay içiyorum o da tuvalleten çıkartmıyo

Ya ne güzel ya evde yaşadığım sinir stres yetmiyo gibi

Şunu sevmiyorum desen varyaaaa sen iştahlısın herhalde ne güzellll bende bazen mıymıy yerim bazı yemekleriii

Ya sevmediğim şeyler var tabi karnıbahar gibi şeylerı sevmem sebzelerden ıspanak taze fasulye yerim ama kışın iştahım süperdir yazın pek yiyemem bir şey

kızlarrrr size bişi diyim miii
ben dün akşam sol elimin tırnaklarıma oje sürdüydümmm veeeee hala sağ elimde oje yokk

Son düzenleme:
kızçeler bitaneler hadi bakalım

daha size düşme anılarımı bitirmemiştim ama ya

anlatsanaaaaa elifcimmmmmm nasıl düştünnnnn

köfte mangalda süper oluyo bide kanat acıktım kanımca
sabahtan beri çay içiyorum o da tuvalleten çıkartmıyo

en güzeli mandal zatenn onun içinde kim pikniğe gidecekkk banada çay yollarmısınnnn içeyimmmm

eskiden annem zorla köfte yedirirdi bu etobur kocam beni de kendine benzetti şimdi yiyorum

çocukken yemezdim zaten hala devam ediyor benim hem kocam hmde kızım etoburr bende tavukçuu eti sevmiyorum ama

bende acıktım ama eve gidip karnıbaharıma kavuşayım

köfte ve pizzadan sonra karnıbahar çok iştah açıcı oldu

sen karbıbaharı bana yolla menemeni sana yollayımmmm

Ya ne güzel ya evde yaşadığım sinir stres yetmiyo gibi

Hayatımm tamam geçti artıkkk

demek
umrunda-bıle-deılım-omur*hanım
hastayken-*bıle*mesajlarımla-dogununde--dıgergunlerde*yanında*olmaya*calıstım
demek
umrunda-deılım-pekı-omursaoll*herseyıcın

canım
umrumda-deılsın-dıyo
ben*yuzsuzluk*yapıp
topıgıne-nasıl
geleyım*sızlerle*sohbet*etmekıstesem*bıle-hernekadar-omurude-sevsemde*sohbetındende
hoslansamda*demek*onunyanındaolmam*konusmalarımız*umrumda-deıl-ozaman*neanlamı*kalıokı
omurde-stresaltında-ama-benımdeyaasadıklarım*var-sonucta-herkesın-stresı-baskabaska
sadece*ondayok*bukadar*buyukstres*onu-encok-anlayan*ben*olsamda*yasadıklarını
obenı-hıcanlamamıs*tanımamıs*uzuldummm

demek
umrunda-bıle-deılım-omur*hanım
hastayken-*bıle*mesajlarımla-dogununde--dıgergunlerde*yanında*olmaya*calıstım
demek
umrunda-deılım-pekı-omursaoll*herseyıcın

Bi şey değil kendine iyi bak ben de teşekkür ederim hale hanım yanımda olduğunuz günler için

Ya sevmediğim şeyler var tabi karnıbahar gibi şeylerı sevmem sebzelerden ıspanak taze fasulye yerim ama kışın iştahım süperdir yazın pek yiyemem bir şey

Karnıbaharı çok severim bende hele kızarmasına bayılırım bizimkilerde yemezz ama sebzeyi çok severim bideeeee

tamam canımcım

kocam bir kızdı bana geçen akşam ev pis kokmuş niye pişirmişim diye

cidden ya kötü kokuyor içine birazcık ekmek kabuğu at kokusunu alsın diye

kızlarrrr size bişi diyim miii
ben dün akşam sol elimin tırnaklarıma oje sürdüydümmm veeeee hala sağ elimde oje yokk

Allah seni ne etmesin komşucummmmm bırak öle kalsın yeni moda dersin soranlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…