Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Handan abla hoşgeldin ömürüse takılıyordum , spor spikeri cocuklardan birini beğeniyorumda onu söylüyordum, naber abla

Çocuk gibi azarlamışımda napmışım silermisin lütfen offff dedim ne varmış bunda

Handan abla hoşgeldin ömürüse takılıyordum , spor spikeri cocuklardan birini beğeniyorumda onu söylüyordum, naber abla

Hoş bulduk canımcımmm haaa biliyom onu yaaa sana alıcaz onu demiiii ne olsun ya canım hastaneden geldik işte yorulduk resmen

evet şöyle karışıkkkkkkk bol mantarlı

İçinede mısır sosis filan konacakk yanına kola offffffff nasıl yenir varyaaa

Haleciğim terslemek olmadıki yanlıs anlasıldı herhalde :26:

Çocuk gibi azarlamışımda napmışım silermisin lütfen offff dedim ne varmış bunda

uslubun
oyleydı-kırıcı*geldı-bana*sen-nekadar-hassassan*bende-oyleyım*alınıyorumkırılıorum-
senı-zordurumda*bırakıcak*soyle*olur*du
omurun-esını*budur-ogrendım*desem*olurdu
dıkkat-edersen
senınyazdıgından*alıntı-yaptımm
senızor-duruma*sokcak*bısey*deıldı*sadece-senınyazdıklarına*oylemı*esınımı*acıklan-seklındeydı
hayır-deıl-yanlıs*anlamıssın*dıyebılırdın
ama*sen
sanırımbenım
sohbettımden-memnun-deılsın*uzatmak*ıcınyerarıyosun
bıdaha-rahatsız
etmem
omur

Haleciğim terslemek olmadıki yanlıs anlasıldı herhalde :26:

omuru-nesoyledıysem*zor-duruma*sokmusum*sanınkı-ıfsaa*etmısım-*kocasını
ben*sadece*onunyazdıklarından-alıntı*yaparak*sordum*esınımı*acıkladın*dıye
burda-okadar*esının*mevzusu-oldu
onları-terslemedı*benızordurumda*bıraktınızdemedı
sanırımbenden
hoslanmıyor
oda
bahanesıoldu
sanırım
cokuzuldum
kırıldımmmmmmmmmmmmgercekten

Hale istediğini söyle beni sinirlendiremezsin ben nelere göğüs geriyorum senin bu söylediklerin hiç umrumda bile değil..Ne algıladıysan öyle olsun..Ben sana gayet kibar bi şekilde söyledim kırılma diye lütfeni de ekledim sen bilirsin

iyiyimm sende iyisin dimi? sülüman topiğinde tarihçi ablalar gelince yazmiim dedim artıkın :18: ama akşam izledimmm

Bende iyiyim canım saol akşam bende izledim güzeldiii siteye girmedim ama ne yazıldı pek haberim yokkk çok farklı açıklamalar var ama tarhtede hangisine inanacaksın bilemiyorsun

Sakinim ablacım ben

Tamam canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…