Artık; arkadaşız biz hayatla.. Mutluluk, acı ve ben..! Hergün saklambaç oynuyoruz... Mutluluk hep mızıkçı, saklanıyor bizden... Bazen ben ebe oluyorum, acıyı buluyorum... Bazen de acı beni buluyor saklandığım yerden... Bazen mutluluğu bulduğumu zannediyorum.. Çanak çömlek patladı diyor acı saklandığı yerden...
teşekkür ederiz ablası çokkk güzell
Yok görümcesine gider her gün gizli saklı bazende annesine birde bana işte
gizli saklııı?hımmm anladım kocası bırakmıyor herhaldeeepöhhhh o zaman kocasıda suçlu bu
durumdaa.halbuki arkadaşı komşusu olsa sana gelmeye fırsatı olmaz.
Görünenle yetinirsen eğer, sadece tırtılı bilirsin. Çirkindir ya tırtıl, gönlünü çelmez... Görünenin ötesine geçmek istersen eğer, aradan örtüyü kaldırıp da gönül gözü ile bakarsan, kelebeği bulursun karşında. Güzeldir ya kelebek, gönlün ona akar... Lakin gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil tırtıla sevdalanırsın...
İmza yaptım bunu, elif şafak-pinhan'dan... olamaz böyle vurucu cümleler, çok seviyorum hem anlamını hemde insanı sarsmasını
Uykum geldi:86::86:
Benim daha gelmedi ama çok öksürüğüm var
Görünenle yetinirsen eğer, sadece tırtılı bilirsin. Çirkindir ya tırtıl, gönlünü çelmez... Görünenin ötesine geçmek istersen eğer, aradan örtüyü kaldırıp da gönül gözü ile bakarsan, kelebeği bulursun karşında. Güzeldir ya kelebek, gönlün ona akar... Lakin gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil tırtıla sevdalanırsın...
İmza yaptım bunu, elif şafak-pinhan'dan... olamaz böyle vurucu cümleler, çok seviyorum hem anlamını hemde insanı sarsmasını
Bi öksürük şurupu alsan iyi olur
Şurup varda hiç sevmiyorum şurup:120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?