dün akşam sol tarafa sürdüm tam,eşim geldi yemek falan hazırladım derken üşendim yarın
sürerim dedim,bu günde kk dan çıkmadım anca yemekleri falan hallettimmm veee
şimd yine aklıma geldi oje sürmediğim
eşim geldi yemek hazırlıyımmm
geç geliyor işten böyle oluyor işte.
zaten ben bütün gün masa hazırlıyorummmmm bizim evde bir trafik varkiiii
saysam yorulursunnn
Günaydın esennaber nasılsın
Günaydın ablacığım sana da hayırlı cumalar, günümüz aydınlık geçsin inşallah
Yok oturma huyu yok daha doğrusu muhabbet etsem otururda ben pek oralı olmuyorum yüz versem oturur yani gelir mesela görümcesinden konu açar bende sevmem öyle şeyi banane başkasından derim susar gider eşimin teyzesi gelecekmiş kuşadasından onu söylemek için çıkmış kapıdan söyle git demi illa girecek girdi cumartesi gelcek anneannene gelirsiniz dedi oturdu muhabbet açmaya başladı internet başındayım sallamadım eşimde sallamadı indi
Ayıp değil mi ama ya bak geçen halam demiş seni görmek isteyen iner çıkma hep demiş
bergamotlusunu görmedim bende alıp bakayım tadına.
yaseminlisi nanelisini onları sevdim çileklisi hoşuma gitmedi.
deme kız öyle yazık kayınpederim hiçbir yere izin vermiyo diyosun ,sıkılıyodur evde muhabbet edicek insan arıyodur
bende ballısıyla çileklisini sevdim
nasılsın melekciğim?
ballısını görmedim ne kadar çeşit çıkarmışlar
ben alıyorum 2 gün içiyorum sonraki günler unutuyorummm
günaydın kızlar dün bir unutkanlık yaptım pc açık bıraktım kkda bi de komşuya çıktım eve bi geldim eşim evde ahanda dedim anasıyla ilgi yazdıklarımı okuduysa yandıkk baktım kkyı kapatmış herhangi bir anormallik yok yemek yapmamıştım yapma kahvaltı edelim dedi etttik şimdi dicek bekliyorum yok demedi tv izlerken kebab gördük canım çekti ay olsada yesek dedim gidip alıyım mı dedi alll dedim öylesiyle bi baktım giyindi gittti getirdi yedik çok şükür okumamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?