Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aman dikkat valla heleki analarıylailgili bişey yazmamak lazımmm açık bırakma sakın bende hemen geçmişi silip çıkıyorumm

tekrardan günaydın herkeseee
başım çatlıycak ağrıdan
deli edicek bu adam beni. girdik sabah birbirimize

Gnaydın esencim hayırdırrr ne oldu ya sinirden ağrıyordur merak etmeeee

Günaydın ank06 ablam. biz aynı şirkette çalışıyoruz. ben yöneticiyim.. otu çöpü kıskanıyo ya.. sıkıntı geldi üstüme.. aslında başka şeylere kızıyorda benden çıkarıo..

neyse canım okumamış Allah'tan

başım çatlıycak ağrıdan

hayırdır canım noldu

hep kapatıyordum geçmişi siliyordum dalgınlığıma geldi

Dikkat etmek gerekiyor bazende gözden kaçıyor işte neysekki okumamışş kurtardın desenee

Günaydın ank06 ablam. biz aynı şirkette çalışıyoruz. ben yöneticiyim.. otu çöpü kıskanıyo ya.. sıkıntı geldi üstüme.. aslında başka şeylere kızıyorda benden çıkarıo..

Günaydın hayatımm eyvahhhh kıskançlık varsa kötü iştee kaç yıllık evlisin esencimmm bide aynı iş yerinde karı koca çalışınca sorunlar daha çok olur ama neyse düzelir canım merak etme

neyse canım okumamış Allah'tan

hayırdır canım noldu

Günaydınn elifcimmm geçmiş olsun canım ya geçmedi hala ilaç filan alıyormusun

geçmiş olsun canımm
normalde nefes darlığı çekiyormusun?
bende öyle her taraf yeşil çay

günaydınnn,neyseki meraklı değilmiş ki okumamış kapamış.

başım çatlıycak ağrıdan

günaydınn,ağrı kesici yok mu yanında?patronla mı kavga ettin?kolay gelsin.

aynı yerde çalışmak zor olurrr şimdi sana daha çokkkk kolaylıklar diliyorummm

handan ablacım nedense hep haftasonunda hasta oluyorum haftaiçi iyiydim bişeyim yoktu

philemon abla geçenlerde doktora gittim burnumda eğrilik varmış ,ağrı ve tıkanıklığa sebep olan oymuş ,ameliyat dedi doktor

ama ben yine ihmalkarlık edip gitmedim tekrar ,özellikle gece uyurken tıkanıyorum çok

Bende hapşurup durdum 4 defa birde kırgınlık halsizlik var sanki üzerimde ya ben haftasonu hasta olmak istemiyorum çok işim var odamı düzenleyeceğim dolabımı ve çanta mont dolabımı değiştireceğim lütfen allahım hasta olmayayım

evli değilim ben nişanlıyım ... gerçekten aynı işyerinde çalışmak çok zor.. güzel yanlarıda varda.. ama zorlukları daha çok...

İşte yorgunluk çıkıyor canım yaa benimde burnumda kıkırdak eğriliği var et var kışın daha çok çıkar bu rahatsızlıklar nefes alamazsın çünkü doktor ameliyat dediyse yaptır o zaman rahat edersin geceleri yatarken yastığını biraz yüksek tutt rahat nefes alman için bende çoğu zaman boğulur gibi olurum

Patronlarımız biliyor.. ikimizde kilit pozisyonda olduğumuz için birşey demiyorlar ama evlenince ne olur bilinmez patron milleti

Günaydıııııııınnnn ben geldiiiiiiiiiiimmmmm

benimde çok işim var

bugün gidip salonla mutfağı süpürüp, silcem bir de banyoyu yıkıcam

yarında alışveriş ,börek ve yemekler

Günaydıııııııınnnn ben geldiiiiiiiiiiimmmmm

tünaydın dünürüm

hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…