- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
günaydın kızlar dün bir unutkanlık yaptım pc açık bıraktım kkda bi de komşuya çıktım eve bi geldim eşim evde ahanda dedim anasıyla ilgi yazdıklarımı okuduysa yandıkk baktım kkyı kapatmış herhangi bir anormallik yok yemek yapmamıştım yapma kahvaltı edelim dedi etttik şimdi dicek bekliyorum yok demedi tv izlerken kebab gördük canım çekti ay olsada yesek dedim gidip alıyım mı dedi alll dedim öylesiyle bi baktım giyindi gittti getirdi yedik çok şükür okumamış
tekrardan günaydın herkeseee
başım çatlıycak ağrıdan
deli edicek bu adam beni. girdik sabah birbirimize
günaydın kızlar dün bir unutkanlık yaptım pc açık bıraktım kkda bi de komşuya çıktım eve bi geldim eşim evde ahanda dedim anasıyla ilgi yazdıklarımı okuduysa yandıkk baktım kkyı kapatmış herhangi bir anormallik yok yemek yapmamıştım yapma kahvaltı edelim dedi etttik şimdi dicek bekliyorum yok demedi tv izlerken kebab gördük canım çekti ay olsada yesek dedim gidip alıyım mı dedi alll dedim öylesiyle bi baktım giyindi gittti getirdi yedik çok şükür okumamış
başım çatlıycak ağrıdan
hep kapatıyordum geçmişi siliyordum dalgınlığıma geldi
Günaydın ank06 ablam. biz aynı şirkette çalışıyoruz. ben yöneticiyim.. otu çöpü kıskanıyo ya.. sıkıntı geldi üstüme.. aslında başka şeylere kızıyorda benden çıkarıo..
neyse canım okumamış Allah'tan
hayırdır canım noldu
iyiyim ablacım sen nasılsın?
yine gripten tıkandım nefes alamıyorum ,öksürük de bi yandan başladı
çok severek içmem zaten dediğin gibi bir heves alıyorum sonra ev çeşit çeşit yeşilçay doluyo
başım çatlıycak ağrıdan
Günaydın ank06 ablam. biz aynı şirkette çalışıyoruz. ben yöneticiyim.. otu çöpü kıskanıyo ya.. sıkıntı geldi üstüme.. aslında başka şeylere kızıyorda benden çıkarıo..
handan ablacım nedense hep haftasonunda hasta oluyorumhaftaiçi iyiydim bişeyim yoktu
philemon abla geçenlerde doktora gittim burnumda eğrilik varmış ,ağrı ve tıkanıklığa sebep olan oymuş ,ameliyat dedi doktor
ama ben yine ihmalkarlık edip gitmedim tekrar ,özellikle gece uyurken tıkanıyorum çok
Bende hapşurup durdum 4 defa birde kırgınlık halsizlik var sanki üzerimde ya ben haftasonu hasta olmak istemiyorum çok işim var odamı düzenleyeceğim dolabımı ve çanta mont dolabımı değiştireceğimlütfen allahım hasta olmayayım
Günaydıııııııınnnn ben geldiiiiiiiiiiimmmmm
günaydınnnn Eki Görüntüle 134083
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?