Geçende krepli tavuk yaptım bende beşamal soslu filan tavsiye ederimmm yapınnn tarif isterseniz vermem ona göreeeeebayıldı bizimkilerr yanınada salata olunca hafif oluyor
Değişik bişey bu yaaaa denemek lzaımmmm
Havuç yenmez mi yaaaaa ne güzel tad verir yemeğeee
Ben ıspanaklı börek yapcam benimki çok sever kardeşimde gelecek o yemiyor o ne yapsam ki:97:
Abla o tavukları minik minik doğramak hiç bana göre değil
Doğranmış al o zaman
tatlı oluyomuş yemek koydurmuyo yemeğe
Abla neren yaşlı ya bize taş çıkartırsın sen
Öle yapıyom vallaa ömürcümmmmm ayaklarım ağrıyor artıkkkkk yaşlandım mı nee
Bendede adı var kendi yok hazır et dönerler var migrosta onu yapacam bizimkiler seviyor onu yanınada pilav yapacam ayran salata bitti iişte tembel işi benimkiii
Burasıda soğuk ama şu anda hava güneşli hayatım yapıyozda noluyor sanki habire kirleniyor inatlayemekler belli benim de kim girecek mutfağa tabisi bennnnn
Döner ve pilavvvv menüm bu benimmmm
Ohhhhhh elllerine sağlık komşucummmmm
Abla o tavukları minik minik doğramak hiç bana göre değil
Tembel senii ne olacakkkkk
Lezzet veriri yemeğe yaaaa
Diyosun yaniiiiiiii yok bee hayatımmmm eski gücüm kuvvetim kalmadı artıkkk beniki bile moruk diyo bana çekinmedennn
Geçende krepli tavuk yaptım bende beşamal soslu filan tavsiye ederimmm yapınnn tarif isterseniz vermem ona göreeeeebayıldı bizimkilerr yanınada salata olunca hafif oluyor
bende yarın yapçam ıspanaklı böreköğlen çay demlerim öyle hallederiz börek kurabiye falan
akşam da yemek
Ben beşamel soslu tavuk yapıyorumda krepli nasıl oluyo
Ben ıspanaklı börek yapcam benimki çok sever kardeşimde gelecek o yemiyor o ne yapsam ki:97:
Abla dokunuyo benimkine havuç
bende yarın yapçam ıspanaklı böreköğlen çay demlerim öyle hallederiz börek kurabiye falan
akşam da yemek
Ispanakları yıkamak zor geliyor yıka yıka temizlenmiyor:95:
Diyosun yaniiiiiiii yok bee hayatımmmm eski gücüm kuvvetim kalmadı artıkkk beniki bile moruk diyo bana çekinmedennn
Krepi hazırlıyorsun sotelediğin tavuklara mantar ve kırmızı biber koyuyorum birazda kekik tuz k.biber atıyorum..
Krebin içine tavuklardan koyuyorsun biraz beşemal sos döküyorum 1 yemek kaşığı kadar kapatıyorum tepsiye dizip üzerine beşamal sos diküyorsun tekrar birazda kaşar rendesi dök fırında az bişey ızgarada üzeri kızarana kadar pişir güzel oluyor bu tarif
Anammmmm peynrli varmı acappppp bende geliyommmm
Dokunuyorsa o zaman yemiyor demekki
Sanada geliyommm o zaman nasılsa semayla sen izmirdesiniz
Ispanak yıkamakta bana göre değil yemem daha iyi
ayıkla sirkeli suya koy beklet önce biraz
sağol komşummm
robotta hafif bi döndürsek olur mu acep?denemelik yapmam lazım yoksa aklımda kalırr
2 kere tantuni yaptım canım çıktı etleri kesecem diyebi daha yaparmıymmmm?
bilmemmm çocuklar isterseeee:82:yaparım o zamannn
Yok abla hiç tembel değilimdir nerden çıkardın :78:
Moruk mu diyo
isteriz,isteriz tarifini isteriz
Koydum canım şu an suda birde benim suyum soğuk ondan ellerim mahvoluyor:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?