Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aşk başlamış yani:81::81: Ne güzel sözler bunlar

Çok hoşuma gittti yaaa ,ki ben öyle sözlere kolay kolay papuç bırakmam

ne kadar romantikkkk

simoşum vay vay vay ne romatikmiş enişte bey ,ne güzel şeyler yazmış

ince düşünceli biri belli

yaprak alemsin ya çok güldüm kardeşimi 5 kat sırtımda indirip çıkardığımı düşündüm biran

semacım gitmedin mi doktora

İnşallah sonu güzel olur kızlar ya dua edin bana :81: nan aşk böcüğü oldum iki dakikada :78:

öyleydim halada kardeşlerime karşı iyiyimdir bir yeni kıyafet bişey alırdım önce onlar kullanırdı sonra ben ama hepte öyle denk gelirdi

iki kız kardeş kavgası her evde var galiba, bizde küçükken yerdik birbirimizi, gerçi hala yiyiyoruz ama hiç kimse birbirimizden başka laf söyleyemez bize öylede korkunç severiz
Ben çok uğraşırım ablamla , onun arkadaşlarıyla hala bile
Mesela geçen akşam 4 tane ablalar geldi ablamın arkadaşları gelirken de hediye şirince şarabı getirmişler, bir doladım dilime... Başladım ''beni bu dünyada iyice sevin ahirette görüşemeyeceğiz'' diye. Gül gül öldüm, ateşşşşşşşş siiiiiziiiiiii çağırıyooooor diye bir saldırıyorumki kızlara

süperr

Şarap mı içtiler kız kıza

Ablan bekar mı gözdem

Selamın helllo kızlarrrrrrrrrr evi süpürdüm toz aldım geldimmmm yoruldummmm ama yemekkk yokkkk daha gerçi adı bellioda kolay zaten pratiğe kaçacam bugünnnn

Selamın helllo kızlarrrrrrrrrr evi süpürdüm toz aldım geldimmmm yoruldummmm ama yemekkk yokkkk daha gerçi adı bellioda kolay zaten pratiğe kaçacam bugünnnn

selam ablacım uzat bacaklarını dinlen

hamarat komşummbende daha yemeğe girişmedim adaı var kendi yok
pazara gideceğim ama üşeniyorum herhalde gidemeyeceğim

çok aşırı soğudu hava ya kar var mı oralarda ? burası yağmurlu sabahtan beri

ablacım ellerine sağlık valla bende şu temizlik işini bitrsem rahatlıcam

şu adı var kendi yok yemeklerinizin adlarını da yazsanıza fikir alalım

Kar yok ama aşırı soğuk burda da var..

Ben diycektim şimdi neymiş o yemekler diye

yazayım canımmevde sotelik et var,önce etleri düdüklüde salçalı pişiriyorum,sonra
içine konserve bezelye.patatesleri minicik minicik,havuçlarıda doğruyorum bi taşım pişiriyorum
bu yemek kolay oluyor soğan doğrama falan olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…