Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Anlamıyo ablacım napıcan söylenen söylenmiş işte

Anlamıyo ablacım napıcan söylenen söylenmiş işte

Anlamıyorsa bende günah gider o zaman

Tatlı olmak varken kendinden bıktırıyorsa rol yapamam ben mizacıma ters çünkü soğudum sıcaklık göstermemGelmiş şimdi işte görümcesini anlatıyor kadının nişanı var buna örtü vermiş oyala diye4 tane ne olacak ki sanki o kadın pazarını bile düzüyor çemberden ne olcak kızıp duruypr manto alsın bana diyor ne ayıp

Manto mu alsın diyo

Benimde eltim geldi

Ben çıkıyorum gelirim birazdan

Manto mu alsın diyo

Dedim ya kocası bakmıyor evine diye halamda alıştırmış bunu acıdığından alıyor arada temizlik yaptı ya örtüde yaptı mantom eski alsın diyor halam demiş param olursa alırım diye kızılacak kadar var anası varken görümceye mi kalır bak görümcesine temizlik yapar bir sürü laf eder annesine geldi mi hiç öyle değil akşam gittik annesine
eşime bile iş yaptırdılar üste ev yapıyorlar dışarda çöp taşıdı eşimle kayınvalidem hiç şikayet etmez ben sevmiyorum işte iki yüzlülüğü

selam ablacım

Aşkolsuuunnnnn ben yensin diye bekliyorum Keyiflenme ya seyretcen mi maçı Eşin fb limi abla?

Benimki de orda erkeklerin hepsi orda toplanmış bu akşam

Selam ömürcümmm yok anammm yenilsin yaaaa kova fener değilmi işteee heheheheheehe Yok ya seyretmem lig tv var evde ama sadece galatasaray fener maçlarını seyrediyomsadece giyiyom cimbom formamıda sormaaa
Benimkide fenerli canımm

Hoş bulduk semacım ne haberrrr yok yenilsinnn fenerrrr emiiiiiii

Pek ilgim yoktur maçla ama fener yensin
Ne olsun kaynanayla başım dertte

Kova fener mi

Abla gs-fb aşkı nasıl oluyo kavga çıkmıyo mu

Neden sadece gs-fb maçı seyrediyosun

Ne çok soru sordum

Pek ilgim yoktur maçla ama fener yensin
Ne olsun kaynanayla başım dertte

Sıkıntımı yaratıyor sana ne yapacan ya eşinin annesi işte atsan atamazsın satsan satamazsın idare edecen be hayatım

Kova fener mi

Abla gs-fb aşkı nasıl oluyo kavga çıkmıyo mu

Neden sadece gs-fb maçı seyrediyosun

Ne çok soru sordum

İwitttt kova fenerrr işte
Oluyor işte ya ömüürcümmm deli ediyoz birbirimizi maç esnasında
Bazen kendimi kaptırıp küfürekadar gidiyommm götür beni bu maça diyom yok götürmüyor ben hangi tribünde oturcam o zaman gidip fenerlilerin arasında oturmam mazallah biz gol atarsakkk gooollllllllll diye bağırırım
Dünyanın en büyük derbilerinden birisi zaten bu iki takım maçlarıı

Yok ablam eşim izin vermez bişey edemez bana
Zırt pırt çıkıyor bana işte günde 2 3 kere ondan sinirleniyorum

Benimki götürürdü eskiden beni maçaŞimdi götürmüyo
Öyle bi şey yapamazsın abla 50 bin kişi üstüne çullanır
Golu biliyoruz herhalde ofsaytıda
Bilmediğim yerleri benimkine sorarım

Bilmiyosundur ofsaytı genelde kadınlar anlamıyo Ben istisna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…