Hoşgeldin ablacım evet çok soğuk ya fener yensin fener
Yapılacak şey var abla yapılması gerekende yapılıyor zaten konuştular bunla hemde kaç kere ama laf anlamıyorsa artık iyi niyet göremem ben bir insanın laftan anlamaması için aklı yerinde olmaması lazım üstelik başkalarını eleştirir akşam görümcesinin kızı geldi buda altlı üstlü otoruyor diyor ki onlar alışmış hep çıkmaya
Anlamıyo ablacım napıcan söylenen söylenmiş işte
Anlamıyorsa bende günah gider o zaman
Tatlı olmak varken kendinden bıktırıyorsa rol yapamam ben mizacıma ters çünkü soğudum sıcaklık göstermemGelmiş şimdi işte görümcesini anlatıyor kadının nişanı var buna örtü vermiş oyala diye4 tane ne olacak ki sanki o kadın pazarını bile düzüyor çemberden ne olcak kızıp duruypr manto alsın bana diyor ne ayıp
Manto mu alsın diyo
Benimde eltim geldi
Ben çıkıyorum gelirim birazdan
selam ablacım
Aşkolsuuunnnnn ben yensin diye bekliyorumKeyiflenme ya seyretcen mi maçı Eşin fb limi abla?
Benimki de orda erkeklerin hepsi orda toplanmış bu akşam
Hoşgeldin ablacım evet çok soğuk ya fener yensin fener
Yapılacak şey var abla yapılması gerekende yapılıyor zaten konuştular bunla hemde kaç kere ama laf anlamıyorsa artık iyi niyet göremem ben bir insanın laftan anlamaması için aklı yerinde olmaması lazım üstelik başkalarını eleştirir akşam görümcesinin kızı geldi buda altlı üstlü otoruyor diyor ki onlar alışmış hep çıkmaya
Selam ömürcümmmyok anammm yenilsin yaaaa kova fener değilmi işteee heheheheheehe Yok ya seyretmem lig tv var evde ama sadece galatasaray fener maçlarını seyrediyomsadece giyiyom cimbom formamıda sormaaa
Benimkide fenerli canımm
Hoş bulduk semacım ne haberrrr yok yenilsinnn fenerrrr emiiiiiii
Selam ömürcümmmyok anammm yenilsin yaaaa kova fener değilmi işteee heheheheheehe Yok ya seyretmem lig tv var evde ama sadece galatasaray fener maçlarını seyrediyomsadece giyiyom cimbom formamıda sormaaa
Benimkide fenerli canımm
Hoş bulduk semacım ne haberrrr yok yenilsinnn fenerrrr emiiiiiii
Pek ilgim yoktur maçla ama fener yensin
Ne olsun kaynanayla başım dertte
Bi ilgisi olan benmiyim ya niye ilginiz yokşurda kritik yapardık:86:
Ben hiç sevmem bir şeyde anlamam:86::86:
Aman yaaaaa
Kuzenimi bulayımda onunla konuşayım bari
Bizi beğenemedin mi
Pek ilgim yoktur maçla ama fener yensin
Ne olsun kaynanayla başım dertte
Kova fener mi
Abla gs-fb aşkı nasıl oluyo kavga çıkmıyo mu
Neden sadece gs-fb maçı seyrediyosun
Ne çok soru sordum
Beğenmedim tabi..Şimdi bu gol ofsayt diycem ofsayt ne diyceksiniz bana
Öğreteyim size en iyisi
Sıkıntımı yaratıyor sana ne yapacan ya eşinin annesi işte atsan atamazsın satsan satamazsın idare edecen be hayatım
İwitttt kova fenerrr işte
Oluyor işte ya ömüürcümmmdeli ediyoz birbirimizi maç esnasında
Bazen kendimi kaptırıp küfürekadar gidiyommm götür beni bu maça diyom yok götürmüyor ben hangi tribünde oturcam o zaman gidip fenerlilerin arasında oturmammazallah biz gol atarsakkk gooollllllllll diye bağırırım
Dünyanın en büyük derbilerinden birisi zaten bu iki takım maçlarıı
Benimki götürürdü eskiden beni maça
Sıkıntımı yaratıyor sana ne yapacan ya eşinin annesi işte atsan atamazsın satsan satamazsın idare edecen be hayatım
İwitttt kova fenerrr işte
Oluyor işte ya ömüürcümmmdeli ediyoz birbirimizi maç esnasında
Bazen kendimi kaptırıp küfürekadar gidiyommm götür beni bu maça diyom yok götürmüyor ben hangi tribünde oturcam o zaman gidip fenerlilerin arasında oturmammazallah biz gol atarsakkk gooollllllllll diye bağırırım
Dünyanın en büyük derbilerinden birisi zaten bu iki takım maçlarıı
Golu biliyoruz herhalde ofsaytıda
Bilmediğim yerleri benimkine sorarım
Benimki götürürdü eskiden beni maçaŞimdi götürmüyo
Öyle bi şey yapamazsın abla 50 bin kişi üstüne çullanır
Bilmiyosundur ofsaytı genelde kadınlar anlamıyoBen istisna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?