• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoşgeldin ablacım evet çok soğuk ya fener yensin fener:27:

Yapılacak şey var abla yapılması gerekende yapılıyor zaten konuştular bunla hemde kaç kere ama laf anlamıyorsa artık iyi niyet göremem ben bir insanın laftan anlamaması için aklı yerinde olmaması lazım üstelik başkalarını eleştirir akşam görümcesinin kızı geldi buda altlı üstlü otoruyor diyor ki onlar alışmış hep çıkmaya:53:

Anlamıyo ablacım napıcan söylenen söylenmiş işte

Anlamıyo ablacım napıcan söylenen söylenmiş işte

Anlamıyorsa bende günah gider o zaman:27::27:

Tatlı olmak varken kendinden bıktırıyorsa rol yapamam ben mizacıma ters çünkü soğudum sıcaklık göstermem:19:Gelmiş şimdi işte görümcesini anlatıyor kadının nişanı var buna örtü vermiş oyala diye4 tane ne olacak ki sanki o kadın pazarını bile düzüyor çemberden ne olcak kızıp duruypr manto alsın bana diyor ne ayıp:19:

Anlamıyorsa bende günah gider o zaman:27::27:

Tatlı olmak varken kendinden bıktırıyorsa rol yapamam ben mizacıma ters çünkü soğudum sıcaklık göstermem:19:Gelmiş şimdi işte görümcesini anlatıyor kadının nişanı var buna örtü vermiş oyala diye4 tane ne olacak ki sanki o kadın pazarını bile düzüyor çemberden ne olcak kızıp duruypr manto alsın bana diyor ne ayıp:19:

Manto mu alsın diyo:53:

Benimde eltim geldi:1:

Ben çıkıyorum gelirim birazdan

Manto mu alsın diyo:53:

Dedim ya kocası bakmıyor evine diye halamda alıştırmış bunu acıdığından alıyor arada temizlik yaptı ya örtüde yaptı mantom eski alsın diyor halam demiş param olursa alırım diye kızılacak kadar var anası varken görümceye mi kalır bak görümcesine temizlik yapar bir sürü laf eder annesine geldi mi hiç öyle değil akşam gittik annesine
eşime bile iş yaptırdılar üste ev yapıyorlar dışarda çöp taşıdı eşimle kayınvalidem hiç şikayet etmez ben sevmiyorum işte iki yüzlülüğü:19:

selam ablacım:38:

Aşkolsuuunnnnn ben yensin diye bekliyorum:59: Keyiflenme ya seyretcen mi maçı:27: Eşin fb limi abla?

Benimki de orda erkeklerin hepsi orda toplanmış bu akşam

Selam ömürcümmm :38: yok anammm yenilsin yaaaa kova fener değilmi işteee heheheheheehe :27: :27: Yok ya seyretmem lig tv var evde ama sadece galatasaray fener maçlarını seyrediyomsadece giyiyom cimbom formamıda sormaaa :60: :60:
Benimkide fenerli canımm

Hoşgeldin ablacım evet çok soğuk ya fener yensin fener:27:

Yapılacak şey var abla yapılması gerekende yapılıyor zaten konuştular bunla hemde kaç kere ama laf anlamıyorsa artık iyi niyet göremem ben bir insanın laftan anlamaması için aklı yerinde olmaması lazım üstelik başkalarını eleştirir akşam görümcesinin kızı geldi buda altlı üstlü otoruyor diyor ki onlar alışmış hep çıkmaya:53:

Hoş bulduk semacım ne haberrrr yok yenilsinnn fenerrrr emiiiiiii :60: :60:

Selam ömürcümmm :38: yok anammm yenilsin yaaaa kova fener değilmi işteee heheheheheehe :27: :27: Yok ya seyretmem lig tv var evde ama sadece galatasaray fener maçlarını seyrediyomsadece giyiyom cimbom formamıda sormaaa :60: :60:
Benimkide fenerli canımm

Pek ilgim yoktur maçla ama fener yensin:27::27:
Ne olsun kaynanayla başım dertte:27:

Benimkide fenerli canımm

Kova fener mi:27:

Abla gs-fb aşkı nasıl oluyo kavga çıkmıyo mu:27:

Neden sadece gs-fb maçı seyrediyosun:27:

Ne çok soru sordum:60:

Pek ilgim yoktur maçla ama fener yensin:27::27:
Ne olsun kaynanayla başım dertte:27:

Sıkıntımı yaratıyor sana ne yapacan ya eşinin annesi işte atsan atamazsın satsan satamazsın idare edecen be hayatım

Kova fener mi:27:

Abla gs-fb aşkı nasıl oluyo kavga çıkmıyo mu:27:

Neden sadece gs-fb maçı seyrediyosun:27:

Ne çok soru sordum:60:

İwitttt kova fenerrr işte :27:
Oluyor işte ya ömüürcümmm :69: deli ediyoz birbirimizi maç esnasında :57:
Bazen kendimi kaptırıp küfürekadar gidiyommm götür beni bu maça diyom yok götürmüyor ben hangi tribünde oturcam o zaman gidip fenerlilerin arasında oturmam :60: :60: mazallah biz gol atarsakkk gooollllllllll :62: :62: diye bağırırım :60:
Dünyanın en büyük derbilerinden birisi zaten bu iki takım maçlarıı :24: :24:

Sıkıntımı yaratıyor sana ne yapacan ya eşinin annesi işte atsan atamazsın satsan satamazsın idare edecen be hayatım

Bazen kendimi kaptırıp küfürekadar gidiyommm götür beni bu maça diyom yok götürmüyor ben hangi tribünde oturcam o zaman gidip fenerlilerin arasında oturmam :60: :60: mazallah biz gol atarsakkk gooollllllllll :62: :62: diye bağırırım :60:

Yok ablam eşim izin vermez bişey edemez bana:27:
Zırt pırt çıkıyor bana işte günde 2 3 kere ondan sinirleniyorum:19:

Benimki götürürdü eskiden beni maça:31:Şimdi götürmüyo:63:
Öyle bi şey yapamazsın abla 50 bin kişi üstüne çullanır:27:
Golu biliyoruz herhalde ofsaytıda:63::60::60:
Bilmediğim yerleri benimkine sorarım:60::60:

Bilmiyosundur ofsaytı genelde kadınlar anlamıyo:27: Ben istisna:60::60:

Back
X