Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydınnnnnn ömürcümgünaydınnnnn kızlarrrrrr
bu sabahhhhh istanbulda karrrrr varrrrrrrr

Evet kar yağıyo Sabah eşim kalk biraz kar seyredelim dedi hiç kar görmemişler gibiSonra da bana diyo ki romantizmin içine ettin:44:

Evet kar yağıyo Sabah eşim kalk biraz kar seyredelim dedi hiç kar görmemişler gibiSonra da bana diyo ki romantizmin içine ettin:44:

ama amaaa doğru çokkk az görüyoruz karı
kalkmadın mı o yüzden mi diyorrr
oyyyyy oyyyyy oyyyy kar irileştiiiii pamuk gibiiiii ahenkli ahenkli yağıyorrrr
çocukluğumda nasıl çokkk yağardı kar,buzlar sarkardı bayılırdık o buzlara,koparım dondurma gibi
yerdikçocuk aklı işte.

Hayır kalktım..o kalk diycek ben kalkmıycam sıkar biraz Sadece bu ne şimdi hiç kar görmemişler gibi dedim

Buz mu yerdiniz abla

Dünürüm bırak geçmişi oku oku bitmez o..Gel ya 2 dk geç başla işe seni bekliyorum

Hayır kalktım..o kalk diycek ben kalkmıycam sıkar biraz Sadece bu ne şimdi hiç kar görmemişler gibi dedim

Buz mu yerdiniz abla

eşin otoriter galiba,beninkide bir zamanlar çok aksiydiama şimdi roller değiştiiiiii
desene romantizmini içine ettinnn

evettt buz yerdikkk hiç hasta olmazdıko zamanlar bilmem böyle haslalıkları ne çevremde
arkadaşlarımda nede bizlerde nezle bile olmazdık.

Hem de ne otoriter:18: Nasıl değiştirdin rolleri ben beceremiyorum:96:

Bi de alışkanlığa bağlı heralde çingene çocuklarıda öyledir ya ayakları çıplak dolaşırlar hiç hasta olmazlar

Hem de ne otoriter:18: Nasıl değiştirdin rolleri ben beceremiyorum:96:

Bi de alışkanlığa bağlı heralde çingene çocuklarıda öyledir ya ayakları çıplak dolaşırlar hiç hasta olmazlar

15 sene sonra ben bayrakları açınca eşim indirmek zorunda kaldımeğerse kim kimi
bastırırsaymışşşş.gerçi hakkını yemiyim benim ne kıyafetime nede gezmeme asla karışmadı.

benim çocukluğum zamanında hava temiz gıda temizz ama aynı ben 25 ten sonra yazın bile soğuk
su içemiyorum bademciklerim şişiyor.
bende bir gün kızımın doktoruna söylemiştimmnerden biliyorsun ki hasta olmadıklarını dediydi
hasta olan çokk demişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…