Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben açamadım o bayrakları bi türlü:18: Kıyafetime değilde gezmeme karışıyo yani izin vermiyo

Oluyolardır tabi hasta ama öyle atlatıyolar heralde biz olsak zatürree oluruz

Daha çok yeni atlatırsın Peki senin için hiç görü dönüşü yok mu

Bana kapanma tamam dese ve bi daha bu konuyu açmayacağına söz verse belki olabilir çünkü onu unutamıyorum ama onun böyle bir şey diyeceğinide sanmıyorum malesef

Bana kapanma tamam dese ve bi daha bu konuyu açmayacağına söz verse belki olabilir çünkü onu unutamıyorum ama onun böyle bir şey diyeceğinide sanmıyorum malesef

Sen de zorla kapanamayacağına göre unutsan iyi olacak

Ben böyle erkekleri de anlayamıyorum yanlış anlama canım ama madem öyle neden kapalı bi kızla beraber olmamışBaştan başlamasaydı bu ilişki sana da yazık değilmi ama

zaman her şeyi ilacıdır,zamanla hafifler ilerki yıllarda da dersinki ''ben bu adamımı sevmişim''

Evet kızlar kapanmayacagıma göre unutmak zorundayım malesef ama unutmak zormuş

Evet kızlar kapanmayacagıma göre unutmak zorundayım malesef ama unutmak zormuş

canımmmmmbiz bayanlar çokkkkk duygusalızzz ön planda duygularımız geliyor.
ama erkeklerrrröyle değil kabul ediyorsan ettt etmiyorsan anca gidersin diyorlar
ömürün dediği gibi madem öyle kendine göre bir kızla beraber olsaymışşş yazık değilmi sana

kızlar bende çıkayımm evde 3 tane erkek varrkahvaltıyı hazırlayıp uyandırayım irkekleri
gelebilirsem görüşürüzzzz

Kaç yaşındasın çalışıyomusun? Erkek arkadaşın ne iş yapıyodu?

Canım ben 22 yaşındayım Reklam şirketinde Müşteri temsilciliği yapıyorum

o Üniv okuyor 2.sınıf öğrencisi idi rahmetli :)

Aynen öyle cnm ya 3.5 yıl geçti ayrıldıgımız sebep çok komik yani

Rahmetli

Daha küçükmüşsün önünde uzun yıllar var:)

İnsan hayatta bi kere aşık oluyor bence canlarım ve malesef benimde aşık oldugum kişi o imkansız aşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…