Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın kızlar sabah sabah DEFNE JOY FOSTER ın ölüm vefatını öğrendim Allah Rahmet eylesin NE DİYELİM AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM...

slm kızlar günaydın nasılsınız bugüne güzel başlayım dedim bilgisayarı açtım Defne joy foster ölmüş çok üzüldüm çok gençti daha bebeğide varmış hayat çok kısa

slm kızlar günaydın nasılsınız bugüne güzel başlayım dedim bilgisayarı açtım defne joy foster ölmüş çok üzüldüm çok gençti daha bebeğide varmış hayat çok kısa

evet bende üzüldüm Hayat işte hiç birşeye üzülmeye kafaya takmaya gelmio

:84::84::84::84: Regl olmuşum yaa bu ay çok umutluydum yine hamile değilim :84:

kısmet canım Sabah bende cam tabak kırdım hiççççç bişey demedimmm kırılsın amannnn dedim :86::86::86: Napıyımm biz bayanlar her şeye üzülüoruz kafaya takıoruz ya:84:

kısmet canım Sabah bende cam tabak kırdım hiççççç bişey demedimmm kırılsın amannnn dedim :86::86::86: Napıyımm biz bayanlar her şeye üzülüoruz kafaya takıoruz ya:84:

kırılsın dökülsün ohh sefamız olsun bende bugün iş yapmıcam üff soğuk zaten

hiiiiiç sıkma bırak hele bir yıl geçsin sonra dertlen keyfine bak şimdi görev haline gelmesin bu iş eziyet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…