• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın kızlar:3: sabah sabah DEFNE JOY FOSTER ın ölüm vefatını öğrendim Allah Rahmet eylesin NE DİYELİM AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM...:59:

slm kızlar günaydın nasılsınız bugüne güzel başlayım dedim bilgisayarı açtım Defne joy foster ölmüş çok üzüldüm çok gençti daha bebeğide varmış hayat çok kısa :14::14::14:

slm kızlar günaydın nasılsınız bugüne güzel başlayım dedim bilgisayarı açtım defne joy foster ölmüş çok üzüldüm çok gençti daha bebeğide varmış hayat çok kısa :14::14::14:

evet bende üzüldüm:14: Hayat işte hiç birşeye üzülmeye kafaya takmaya gelmio:14:

:84::84::84::84: Regl olmuşum yaa bu ay çok umutluydum yine hamile değilim :84:

kısmet canım :16: Sabah bende cam tabak kırdım hiççççç bişey demedimmm kırılsın amannnn dedim :86::86::86: Napıyımm biz bayanlar her şeye üzülüoruz kafaya takıoruz ya:84:

kısmet canım :16: Sabah bende cam tabak kırdım hiççççç bişey demedimmm kırılsın amannnn dedim :86::86::86: Napıyımm biz bayanlar her şeye üzülüoruz kafaya takıoruz ya:84:

kırılsın dökülsün ohh sefamız olsun :9::9::9: bende bugün iş yapmıcam üff soğuk zaten :63::63:

hiiiiiç sıkma bırak hele bir yıl geçsin sonra dertlen keyfine bak şimdi görev haline gelmesin bu iş eziyet olur

Back
X