Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eyvahhh plan tepmese barii öle olursa artık söylersin sende eşine arkadaşım aradı gidecem diye gidebilirmiyim deme bakalım bu sefer ne edecek :26:

Gidicem dersem göndereceğide varsa göndermez öyle de bi kıldır işte

ay ömüüür eşin böyle beni bile darattı valla ne var bunda ya bak arabanda varmış ne güzel gidip gelirsin işte ne var bunda

Son düzenleme:
Hayır derse gitmek istiyorum diycem ama hayır dedi mi pek geri dönmüyo

Beni de daralttı valla i

yaaa ağlama :26::26: seni dahada üzmek istemedim ben napılabilir bunu düşündüm bir insan niye bu kadar acımasız davranır onu düşünüyorum niye yaparki bunu ya Allah korusun sana bişey olsa insanın akıl sağlığı herşeyden önemli bizler insanız sosyal olmak zorundayız yalnızlık duygusu insan psiklojisini alt üst etmeye yetiyo anlayışlı olmalı olmak zorunda er geç anlıcak bence bunu ama bu sürede sen ne kadar etkilenceksin bu durumdan

Ben etkilendim etkilenceğim kadar zaten Canım bu yüzden bi yere gitmek istemiyo..Kimse beni çağırmadığı sürece yerimden kıpırdamıyorum:18:

Görcez artık bu akşam seni üzmüycem dedi söz verdi ne kadar tutabilecek sözünü:93:

meleklerin nasıl ömürcüm unutuyorum onları fındıkla bıdık nasıll

İkisi de uyuyo Bıdık kudurdu kudurdu fiskosun örtüsünü almış götürmüş yatak odasına yatak odasında küçük bi kilim var banyonun önünde onu da hole getirmiş.. Evi dağıttı yoruldu

İkisi de uyuyo Bıdık kudurdu kudurdu fiskosun örtüsünü almış götürmüş yatak odasına yatak odasında küçük bi kilim var banyonun önünde onu da hole getirmiş.. Evi dağıttı yoruldu

ayyy ölcem gülmekten yerim ben onu yeriiiim komşu duydumu kahkahalarımı bilmem okurken o an gözümün önüne geldi örtüye atlayıp düşürüşü

ayyy ölcem gülmekten yerim ben onu yeriiiim komşu duydumu kahkahalarımı bilmem okurken o an gözümün önüne geldi örtüye atlayıp düşürüşü

O örtü sürekli yıkanıp ütüleniyo zaten paçavraya çevirdi garibimi

Çekmeceleri de açıp eşimin formalarını falan getiriyo önümüze atıyoOnun yüzünden iç çamaşırlarını en üst çekmeceye koydum uzanamıyo..Allah muhafaza bi misafir varken falan don sütyen ne bulursa getirir

ay karnıma ağrılar girdi

Hayır derse gitmek istiyorum diycem ama hayır dedi mi pek geri dönmüyo

Beni de daralttı valla

Sanki bu sefer olacak gibime geliyor ömürcüm inşallah olur yaaaa

Görcez artık bu akşam seni üzmüycem dedi söz verdi ne kadar tutabilecek sözünü:93:

Güzel haberleri bekliyoruz canımcım

Selam ezgicimm nasılsın

Bak sen yaramaza neler yapıyor öleeee ayyyy düşğnmesi bileeeee felaket ya ağzında bir tane sütyennnle gelyormuşşş odayaa

Abla geliyomuş yolda:18:

Bakalım bende çok merak ediyorum bi sürü güzel şey söylemişti o akşam bana

Çok yaramaz bu bıdık bi de maç seyrederken hani top ordan oraya gidiyo ya onu yakalamaya çalışıyo ekrana vuruyo

Annende mi pisilerin

evet ordalar sokakta gördüğüm kedileri hep kendi kedilerime benzetiyorum ama bizim çoktu kedimiz ömür 10 yıldır var evimiz bahçeli ilk 2 kedimiz vardı maaşallah iksinden 3 ayda bir torunlarımız olurdu sayısını net hatırlamıyorum ama 30 a yakın vardır kedimiz yarısı zamanla hastalandı öldü bi kısmını sahipledndirdik haliyle komşular istemiyordu maaooov maaoou gece gündüz kalanlarada bakıyo annemler ailemle annem babam hepimiz çok severiz kızkardeşim sokakta kedi bulsa arabaya atıp eve getirirdi karnı doysun hastalanmasın diye

Eşim yüz verse bende kardeşin gibi olurum heraldene bulsam getiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…