Sanki bu sefer olacak gibime geliyor ömürcüm inşallah olur yaaaa
Güzel haberleri bekliyoruz canımcım
Selam ezgicimm nasılsın
saol ablacım iyiyim sen nasılsın
Abla geliyomuş yolda:18:
Bakalım bende çok merak ediyorum bi sürü güzel şey söylemişti o akşam bana
hadi bakalım hayırlısı oku üfür yüzüne bişey diyemesin
Çok yaramaz bu bıdık bi de maç seyrederken hani top ordan oraya gidiyo ya onu yakalamaya çalışıyo ekrana vuruyo
yaramaz bıdıık bizim minnoşta bigün yemekteyizdeki yarışmacı kadın yemek yerken kadının eline vurmaya çalışmıştı acıkmış oğluşum delüü
Selam ezgicimm nasılsın
yaramaz bıdıık bizim minnoşta bigün yemekteyizdeki yarışmacı kadın yemek yerken kadının eline vurmaya çalışmıştı acıkmış oğluşum delüü
Bana da ver diyodur
Eşim yüz verse bende kardeşin gibi olurum heraldene bulsam getiririm
Abla geliyomuş yolda:18:
Bakalım bende çok merak ediyorum bi sürü güzel şey söylemişti o akşam bana
Çok yaramaz bu bıdık bi de maç seyrederken hani top ordan oraya gidiyo ya onu yakalamaya çalışıyo ekrana vuruyo
evet ordalar sokakta gördüğüm kedileri hep kendi kedilerime benzetiyorum ama bizim çoktu kedimiz ömür 10 yıldır var evimiz bahçeli ilk 2 kedimiz vardı maaşallah iksinden 3 ayda bir torunlarımız olurdu sayısını net hatırlamıyorum ama 30 a yakın vardır kedimiz yarısı zamanla hastalandı öldü bi kısmını sahipledndirdik haliyle komşular istemiyordu maaooov maaoou gece gündüz kalanlarada bakıyo annemler ailemle annem babam hepimiz çok severiz kızkardeşim sokakta kedi bulsa arabaya atıp eve getirirdi karnı doysun hastalanmasın diye
Hadi bakalımmm güzel haberler bekliyoruz senden..
Canım yaaaa yerim ben onuuu şimdiiiii
Öyle büyük br sevap işliyorki annenler tebrik ediyorum onlarııı benim annemde öyle bahçede van kedisi vardı kaçmış ama belli bir gün yavrulamış doğum yaptı minicik yavruları vardı onlarda büyüdü doğum yaptılarmı çoğaldılar bir süre sonra bazılarını abim petshowa götürdü aile yanına vermişler yavruları .
Kış günü çok zor onlar için annem hala ciğer filan alır yedirir kedilere
Hadi bakalımmm güzel haberler bekliyoruz senden..
Canım yaaaa yerim ben onuuu şimdiiiii
Öyle büyük br sevap işliyorki annenler tebrik ediyorum onlarııı benim annemde öyle bahçede van kedisi vardı kaçmış ama belli bir gün yavrulamış doğum yaptı minicik yavruları vardı onlarda büyüdü doğum yaptılarmı çoğaldılar bir süre sonra bazılarını abim petshowa götürdü aile yanına vermişler yavruları .
Kış günü çok zor onlar için annem hala ciğer filan alır yedirir kedilere
Selam ezgicimm nasılsın
İyiyim bende ezgicim saolll koşturup duruyoruz iştee
Tamam abla haber veririm
Ne güzel böyle sahiplendirmek sokak hayvanlarını ben de çok dağıttım öyle şimdi bahçemde 2 tane var sokak kedisi eşim kulübe aldı onlara orda yatıp kalkıyolar mama su koyuyoruz onlara
Binlercesi var sokaklarda keşke herkes bişeyler yapabilse ne güzel olurdu dostlarımız için benimde burada var onlara yemek verirken bile ne kadar huzurlu oluyorum aç kalmıyorlar diyee
evet ablacım bende kıyamam hiç ama hiç...elimde olsa hepsine yetişsem ama yapabildiğim tek şey arasıra sokaktakileri elimden geldiğince doyurmak keşke herkez birazda olsa düşünse bizler gibi zavallıların bizden istediği tek şey bi lokma yemek bi yudum su hala daha itip kaaknlar varya çok üzülüyorum deli oluyorum
Hep derim herşey ailede başlar diye bizler hayvanları severek büyüdük onları korumaya çalıştık ama başkaları maalesef çok acımasız olabiliyorlar ...
Sokakta bile eziyet eden çocukları gördümmü yapışıyorum hemen enselerine ne yapıyorsunuz diyeee vercekler elime onları varya yaradana sığınıp evire çevire döverimm
Bende kaçıyorum hanımlar mutfkta işim var biraz görüşürüz yine iyi akşamlar hepinizeee
slm kızlar ben geldimvenuscum hasta olacaksın sanırım dikkat et kendine:26:
sanırım ama inş olmam yaprakcım.sen nasılsın canım?
Nice yıllara canımslm kızlar napıyonuz?ben çok üşüyom yaa evde sıcak aslında 26,5 derece ama kat kat giyindim şimdi.bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama canımız bişi yapmak istemedi.akşam yemeğe çıkalım diyoduk dün , bugün evden çıkmayalım çok soğuk dedik.benim canım hiç bişey istemiyoo hastamı olcam ki?
ben iyiyim şükür....eşimle doktora gittik bugun yorgunum biraz
Nice yıllara canım
Doktor ne dedi yaprak
Ya nasıl söyliycem sinirli benim adam yine:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?