hiççç sordum ölesine:82:
Sende mi Bursalısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiççç sordum ölesine:82:
Evet yakaladım diyorum ya![]()
Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrr![]()
![]()
ben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm
![]()
Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrr![]()
![]()
ben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm
![]()
Onlar daha çok utanmıştırNe arıyosun odalarında
![]()
Afiyet olsun oh
Herhalde
Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdimAma bir şey görmedim
![]()
Sen geç kalkmışsındır![]()
Sende mi Bursalısın
Yok bugün erken kalktım:89:
Hayret
Ben gece 2 buçukta yatıp 8 buçukta kalktım![]()
Selam ablacım iyi sayılırım ben kendi adıma gerginliğim hariçBize yok mu içli köfte
![]()
Afiyet olsun oh
Herhalde
Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdimAma bir şey görmedim
![]()
değilem de değilem:87:
Eşim geç geldi..Bi hesap sormam gerekiyodu bekledim gelmesiniAnnem var ya ondna birde işimiz vardı yoksa kalkmazdım
Neden o kadar geç yattın![]()
Selam ömürcüm nasıl geçti bugün sıkıntı yaşamadın demi canımm :26: var olmamııı hemen yolluyommm
Sağol semacımmm çok iyi geldi köftelerrr
Yaprak sen nerede oturuyorsun canım
Eşim geç geldi..Bi hesap sormam gerekiyodu bekledim gelmesini![]()
Bugün iyi geçti ablacım ama geç kaldım:18:allahtan benimki maçtaydı aramadı:18:Arasa yoktum şu anda![]()
Hesap mı sordun aferin:86:Ne için sordun hesap