• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrr :3: :3: :10: ben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm :56:

Huuuuu selam şekerlerrrrr ne haberrrr :3: :3: :10: ben geldimmm yoktuk evde sölemesi ayıp k.validem içliköfte yapmıştı onu yedikk çok ta güzel olmuşşş vallaafiyetle mideye götürdümm :56:

Selam ablacım iyi sayılırım ben kendi adıma gerginliğim hariç:30: Bize yok mu içli köfte:56:

Afiyet olsun oh:1:

Onlar daha çok utanmıştır:1: Ne arıyosun odalarında:57:

:60:Herhalde:60::60:
Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdim:53:Ama bir şey görmedim:60::60:

Ya uyuduşar sandım kapıya vurmadan girmek huyum değildir çok geçti saat arkadaştan gelmiştim çarşafımı falan alıcaktım bir grdim:53:Ama bir şey görmedim:60::60:

Bi de kapıyı vurmamış çok kötü bi durum:96:

Selam ablacım iyi sayılırım ben kendi adıma gerginliğim hariç:30: Bize yok mu içli köfte:56:

Selam ömürcüm nasıl geçti bugün sıkıntı yaşamadın demi canımm :26: var olmamııı hemen yolluyommm :38:

Sağol semacımmm çok iyi geldi köftelerrr :27:

değilem de değilem:87:

Yaprak sen nerede oturuyorsun canım

Annem var ya ondna birde işimiz vardı yoksa kalkmazdım:27:
Neden o kadar geç yattın:53:
Eşim geç geldi..Bi hesap sormam gerekiyodu bekledim gelmesini:60::60::60:

Selam ömürcüm nasıl geçti bugün sıkıntı yaşamadın demi canımm :26: var olmamııı hemen yolluyommm :38:

Sağol semacımmm çok iyi geldi köftelerrr :27:

Yaprak sen nerede oturuyorsun canım

Bugün iyi geçti ablacım ama geç kaldım:18:allahtan benimki maçtaydı aramadı:18:Arasa yoktum şu anda:60::60:

Back
X