Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sevgililer günü pazartesiye geliyo dimi zaten yok benim adamkendi kendime kutlarım
özel gün tatil yapsınnn adam
Benim yemeğim var yapmıcam tatlı yapcaktım totoma zor geldiDün çok iş yaptım napayım dinleneyim bugün
Ya bir tane bot beğendim topuklu kış bitiyor ama alsam mı ki:44::44:

beğendiysen al
bu yıl birkaç kez giyersin sonra gelecek yıl giyersin

İyiyim canım saolll seni sormalııııı

Yanlız demekki tutsun bir kadın gelsin gitsin işte işini gücünü yapsın

Biz bizzzz gerçi hediye almasakta kutlarız ama

Nasıl kutlıcanız

OlmadımBen gidip kan testi yaptırcam..

Al tabi şimdi alınır böyle şeyler

Temem alayım o zaman topuklu sexü göstertiyor

Ben de iyiyim abla yemek yapmam lazım..Eşim sabah kahvaltıya götürdü beni karşılığında akşam yemeği istedi

Deseydin çok yoruldum doğum gününde dışardan getir

Ben de iyiyim abla yemek yapmam lazım..Eşim sabah kahvaltıya götürdü beni karşılığında akşam yemeği istedi

Karar verdinmi ne yapacağına pekiii bende yokkk dün akşam balık yedik ağır geldi birazzz bende midelerimiz dinlensin diye hafif yaparım artık ..
Bak sen enişteye kahvaltıya karşılık yemek istiyor haaaa kır 2 yumurta yesin işteeeee

Biz belkim kutlarız hediye almasada benimki aldırırım ben ona
botu aldır

İyiyim canım saolll seni sormalııııı

Yanlız demekki tutsun bir kadın gelsin gitsin işte işini gücünü yapsın

Biz bizzzz gerçi hediye almasakta kutlarız ama
ablam sana imreniyorum ben hediyede kutlamakta istemiyorummm
eşim bütün enerjisini doğumgünüme saklasınnn
zararlı çıktın ömürrrrrr

botu aldır

zararlı çıktın ömürrrrrr

Ben çok önem verriim özel günlerre bilir huyumuda hediye beklemem ama kutlaması yeter benim için ..

Enerjiye ne gerek var yahuuuu bir bakış at bitti işteeeee :92: :94: bekleme o kadarrrr

2 yumurta
Karşılık istemese şaşarım
Tavuk sote yapcam bende
botu aldır

zararlı çıktın ömürrrrrr

Zararlı çıkmadım ya yaparım nolcakDenize sıfır bi yerde kahvaltı güzel oldu balıklarla beraber martılarla beraber yedik

botu aldır

zararlı çıktın ömürrrrrr

Botu aldırayım evet birde kırmızı don gerek gece özel

Göbeğimde ananas ve muz yedircemmmm dilim dilimmm

Uuu abla coştun gene
Gençlere taş çıkartırsın sen

Göbeğimde ananas ve muz yedircemmmm dilim dilimmm
Ablaaaaaa
ilgim olmadığı içinnn
gelince kutla ömürrrrrrrrr
Gelince yorgun olur

Ben çok önem verriim özel günlerre bilir huyumuda hediye beklemem ama kutlaması yeter benim için ..

Enerjiye ne gerek var yahuuuu bir bakış at bitti işteeeee :92: :94: bekleme o kadarrrr

Bizde de çok önemli özel günler genelde kutlarız ama sevgililer gününü pek kutlamıyoruz..

bana alacağı hediye büyükse karşılığıda büyük olacak :94::94::94::94::94:
ondan bekliyorummmm

2 yumurta
Karşılık istemese şaşarım
Tavuk sote yapcam bende

Zararlı çıkmadım ya yaparım nolcakDenize sıfır bi yerde kahvaltı güzel oldu balıklarla beraber martılarla beraber yedik

Tavuk güzell bir seçim ben tavukçuyum ya bende mi gelsem sizeee ha ne dersin enişteyide görürüm bahaneyleee

Wayyyy afiyet osssun bize deseydin bizde gelirdikk uzaktan görürdükk ikinizide :82:

abla sen topiğe gelince kağıt kalem alıp not tutuyorummmm
kendimi sülümanın sarayındaki cariyeler gibi hisettimm göbek dansıda öğrensemsüper olacakkk

Niyeeee yaaaaaaa dur aklıma geldikçe yazarım yineeeee göbek dansını bilsem onuda yapcammm emmme bilmiyommmm :84:

Göbek dansı yapmada ne var abla ikicik kıvırcan işte ben öğreteyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…