Tavuk güzell bir seçim ben tavukçuyum ya bende mi gelsem sizeee ha ne dersin enişteyide görürüm bahaneyleee
Wayyyy afiyet osssun bize deseydin bizde gelirdikk uzaktan görürdükk ikinizide :82:
Niyeeee yaaaaaaadur aklıma geldikçe yazarım yineeeee göbek dansını bilsem onuda yapcammm emmme bilmiyommmm :84:
yok aslındaa ben hediye beklemem aldığı hediye belli vitrindenOnlara özel simit aldık
Kız hediyenin değerine göre mi
Melda ne zor kadınsın
yok aslındaa ben hediye beklemem aldığı hediye belli vitrinden
onun için ağaya beleşş
onu da öğren anlşat bana abla bak hürreme o da hiç bişi bilmiyordu şimdi halvetten çıkmıyor
Tavuk güzell bir seçim ben tavukçuyum ya bende mi gelsem sizeee ha ne dersin enişteyide görürüm bahaneyleee
Wayyyy afiyet osssun bize deseydin bizde gelirdikk uzaktan görürdükk ikinizide :82:
Niyeeee yaaaaaaadur aklıma geldikçe yazarım yineeeee göbek dansını bilsem onuda yapcammm emmme bilmiyommmm :84:
Hediye büyükse ne yapacaksın melda anlat
Botu aldırayım evet birde kırmızı don gerek gece özel
Uuu abla coştun gene
Gençlere taş çıkartırsın sen
Ablaaaaaa
Gelince yorgun olur
Bizde de çok önemli özel günler genelde kutlarız ama sevgililer gününü pek kutlamıyoruz..
bana alacağı hediye büyükse karşılığıda büyük olacak :94::94::94::94::94:
ondan bekliyorummmm
kırmızı don çizmeeeeeee
Sen mi seçiyosun vitrinden
onu da öğren anlşat bana abla bak hürreme o da hiç bişi bilmiyordu şimdi halvetten çıkmıyor
öğrenmek bilmek istiyorummm
rahmiyle aynı aya aynı yıldıza bakmak istiyorummm
yeni fantazilerle çıkacam karşına
Kırmızı da cartiyer allll tam osssun sütyende kırmızı ossun ama uçlarını kessss özgürr kalsınlarrrr:92: :92:
Heeeeee canım ananassss diyimmmmm
Hain planlarım var bakalımmmmangoda elbise beğendim alırım onu herhalde gidersem siyah saten bir elbise önü arkası V yaka güzeldi
Seninki şey oldu annem göster ama elletme dedi olayına benzediya küçük bişey alırsa nolcakkkk :92:
Cartiyeri unutmayalımmmm
Rahmiyleonu da öğren anlşat bana abla bak hürreme o da hiç bişi bilmiyordu şimdi halvetten çıkmıyor
Kırmızı da cartiyer allll tam osssun sütyende kırmızı ossun ama uçlarını kessss özgürr kalsınlarrrr:92: :92:
Hain planlarım var bakalımmmmangoda elbise beğendim alırım onu herhalde gidersem siyah saten bir elbise önü arkası V yaka güzeldi
Seninki şey oldu annem göster ama elletme dedi olayına benzediya küçük bişey alırsa nolcakkkk :92:
Cartiyeri unutmayalımmmm
Cartiyeri unutmayalımmmm
ablaa donda da delik açsam olumuu
küçük hediyenin karşılığı küçük olmaz her yol parisssssss
Göbek dansı yapmada ne var abla ikicik kıvırcan işte ben öğreteyim sana
Tamam abla bu akşam yemeğe bekliyorum seni
Abla bilirsin sen ya boğazda vaniköy taraflarında denize sıfır bi yer var ordaydık bekleriz:82:
Tanıştırayım sizi :87:
Kızım kıvırcamda şöleeee titremem lazım kıvırırkennn elektrik çarpmış gibi olsun istiyommmm
Hemen geliyom bekleyin beniiiiidenize sıfır oralar tabiiiii bi dahaki sefere yanınızda biterimmmm :81: :81:
Anacım gerçi kıvırmaya gerek kalmiiiiii bir bakış atacan anlar işte herüflerrrrrhürrem nasıl bakıyor sülümanına adam hoppppp halvete diyorrrr
Kızım kıvırcamda şöleeee titremem lazım kıvırırkennn elektrik çarpmış gibi olsun istiyommmm
Hemen geliyom bekleyin beniiiiidenize sıfır oralar tabiiiii bi dahaki sefere yanınızda biterimmmm :81: :81:
Anacım gerçi kıvırmaya gerek kalmiiiiii bir bakış atacan anlar işte herüflerrrrrhürrem nasıl bakıyor sülümanına adam hoppppp halvete diyorrrr
uçlarından aldır ablam birşey biliyorda söylüyorFantezileri anlat dermişim
Kırmızım var zaten hemide iki tane eşimin anneannesi almış yılbaşında
Uçlarını mı keseyim
RahmiyleDeme öyle deme
Ablaaaa uçlarını özgür bırak falan noluyo
uçlarından aldır ablam birşey biliyorda söylüyor
anneannede torununu düşünüyorr
fantazi için striptiz direği alcamsonra körebe oynarız öle
uçlarından aldır ablam birşey biliyorda söylüyor
anneannede torununu düşünüyorr
fantazi için striptiz direği alcamsonra körebe oynarız öle
Direğe ne gerek var bul bir sopa yeter işte
abla eşim sülüman mendil atıyor hürrem heman halveti anlıyor diyo
evet kısayolDonada mı delikAy koptum
ne güzelllBen çok oynağım
Yanımızda mı bitcenBenim adama ne diycez:86:
Fantezileri anlat dermişim
Kırmızım var zaten hemide iki tane eşimin anneannesi almış yılbaşında
Uçlarını mı keseyim
RahmiyleDeme öyle deme
Ablaaaa uçlarını özgür bırak falan noluyo
Ay yine koptumDon giyme o zaman
Ben çok oynağım
Yanımızda mı bitcenBenim adama ne diycez:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?