Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ıslatmadan yapıca ölçüsü nasıl oluyo bire ikimi kızlar yine bire bir buçukmu :44:

Göz kararı yapıyom ben pirincin üztünü örtecek kadar soğuk su ilave ediyorum

Benimki de geliyomuş:18::82::84::96:

Gözün aydınnnn mı desemmm bilemedimmm

Ne kadar sevinmişim geliyo diye

Özledin dimi kocanııı

sülümanım dersem kocama napar sence abla

kendimi hürrem hissettim biran derim

Bişey demezz bee bende diyommmm oda bana handan sultanım diyoooooo

hadi bakalım karşılayın sülümanlarınızı benim daha gelmez 8 gibi anca bende süsleneyim azcık utandım ortalamayı bayaa düşürmüşüm

Rujumu sürdüm eyelinerimi çektimmm bekliyom bendeeeee sırada parfümğm varrrr

Çok özledim abla Sabahtan beri görmüyorum

Testi gördüğünden beri sinirleri tepesinde yine yatıştırmaya çalışıyorum olmuyo:86:

ruj sürmek eyeliner sürmek eşi böyle beklemek o neeeee zavallımı hep eşofmanla karşılıyorum hiç anneme çekmemişimmm

Çok özledim abla Sabahtan beri görmüyorum

Testi gördüğünden beri sinirleri tepesinde yine yatıştırmaya çalışıyorum olmuyo:86:

Gelince hemen boynuna sarıl bariiiiii çok özledim seni ayaklarına yat :81:

Selammmm komşucunnn

ruj sürmek eyeliner sürmek eşi böyle beklemek o neeeee zavallımı hep eşofmanla karşılıyorum hiç anneme çekmemişimmm

Yıllardır bölee bizde adam da seviyor süsü püsü görmeyince de hayrola diyoooo bende seviyommmm ama yaaaaaa

Sohbete doyum olmuyor ama ben kaçıuommmm kızlarrrr mutfakta işlerim varrrr ben yokken azmayın sakın ha ona göreeeeee fururum hepiniziii :78:

Hayrola der ablaDurup dururken sarılcamAma yatıştırmak için iyi olur

Sohbete doyum olmuyor ama ben kaçıuommmm kızlarrrr mutfakta işlerim varrrr ben yokken azmayın sakın ha ona göreeeeee fururum hepiniziii :78:

Tamam abla görüşürüz

Azıtmaya ara verelim sonra devam ederiz sensiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…