• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben çıkıorum görüşürüz kızlar hürreme bakcazzz:37::37::37: tabi erkeklerden fırsat olursa:27: maç var:84::84::84:

Dün gece saat 23.00 sıralarında Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin tuvaletine giren vatandaşlar tuvalette bir bebek cesedi olduğunu görerek polise haber verdi. Olay yerine giden polis, 6 ya da 7 aylık erkek olduğu belirlenen cenin buldu. Tuvalette üzerine sifon çekildiği belirlenen cenin, incelemelerin ardından hastane morguna götürülürken, polis ekipleri de güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek kaçan kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan incelemenin ardından cenin plastik bir kavanoza konularak Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

:59: :59: :59:

Dün gece saat 23.00 sıralarında Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin tuvaletine giren vatandaşlar tuvalette bir bebek cesedi olduğunu görerek polise haber verdi. Olay yerine giden polis, 6 ya da 7 aylık erkek olduğu belirlenen cenin buldu. Tuvalette üzerine sifon çekildiği belirlenen cenin, incelemelerin ardından hastane morguna götürülürken, polis ekipleri de güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek kaçan kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan incelemenin ardından cenin plastik bir kavanoza konularak Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

:59: :59: :59:

:53::53::53:

Napmış öyle ya:96:

Allah beni böyle bi şeyle sınamasın yani bu kadarını da haketmiyorum artık..Dua edin bana olmasın bi şey :14:

geçen sefer olduğunu düşünüyodum

Sabah dedim ya istediğini yapıcam diye bugün stresi siniri yok:97:Aslında böyleleri neyi hakediyo biliyomusun hamileysen alcan başını gitcen kendi kendine doğurcan tek başına büyütcen:97:

Sabah dedim ya istediğini yapıcam diye bugün stresi siniri yok:97:Aslında böyleleri neyi hakediyo biliyomusun hamileysen alcan başını gitcen kendi kendine doğurcan tek başına büyütcen:97:

kesinlikle dünürüm seninki de benimki de bunu hakediyo

kendileri baba olmak istemiyolar diye bizi de annelikten mahrum ediyolar

kesinlikle dünürüm seninki de benimki de bunu hakediyo

kendileri baba olmak istemiyolar diye bizi de annelikten mahrum ediyolar

Sen de hamile kal gidelim karadenize beraber büyütelim bebekleri sonra da evlendiririz:60::60::60:

Back
X