• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Et kızartıyor ben banyodan çıktım üşüme sen dedi ben yaparım dedi :69:

Yok bu sefer tost değil:86:

Maşallah düşünceli enişte:86: Benimkini öldürsen sokamazsın mutfağa söyle ömür dışardan bi şeyler der:1:

hoşbuldum :))
3 yada 4 sayfa okudum hepsinde gülüyosunuz :60: matrak bi sohbet odası olmuş :27: bende aranıza katıllamı yaf :30: haftasonuna kadar bol bol gülem.. haftasonu kaynana suratı çekcem de :84:

3 yada 4 sayfa okudum hepsinde gülüyosunuz :60: matrak bi sohbet odası olmuş :27: bende aranıza katıllamı yaf :30: haftasonuna kadar bol bol gülem.. haftasonu kaynana suratı çekcem de :84:

şenşakrak biraz çatlak bi topiğizdir :60:

gel katıl tabi ,nedir şu kaynanalarla alıp veremediğiniz:1:

Tabi katılabilirsin biz arada bi coşarız böyle:27:

yok.. şincik kaynana anlatıp da moralimi bozamam :27: severim şenşakrak matrak insanları..
beni hiç akıllısı bulmaz bende akıllı sayılmam zaten :60:

Dünürüm yarın sabah erken gelirim ben eşim erken gitcekmiş:62:

heyt be ne hürremmiş padişahın yüzünde güller açtı mektubu görünce

Mektup dedinde aklıma geldi eşimin bana yazdığı mektuplar var bende bi gün gözüne gözüne sokcam onları tüm basına dağıtcam:86:

Back
X