Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sene 1 ağustos mu ramazan![]()
çevremde dini sohbetler yapan insanlar olsa katılmak isterim ama çok kötü bir ortamdayız malesef
evet dünürüm niye şaşırdın10 gün önceye geliyo ya her yıl
bikaç sene yaz orucu tutmaya devam edicez
enim çevremde var bazen katılıyorum benimde eşim fazla aşırılığa karşıbak sana tavsiyem peygamber efendimiz yaşam tarzınızı biçimlendirmek örnek almak için Kuran Kerim i ölçü alın demiştir..Türkçe mealli olanından al oku günden gune..benim arapçayla olanı var arapçamıda unutmamak için okuyorum her gun...
İnşallah geçen seneki kadar sıcak olmaz..
Ben bu sene tutamam heralde önceden arada bi de olsa tutuyodumBu sene güvenemem pek kendime:97:
İnşallah geçen seneki kadar sıcak olmaz..
Ben bu sene tutamam heralde önceden arada bi de olsa tutuyodumBu sene güvenemem pek kendime:97:
baştan şartlandırma kendini tutamam diye![]()
günler uzun ve sıcak olduğu için ben iş yapmamaya çalışıorum fazla enerji tüketmemek için![]()
Ay dünürüm sen bilmiyosun rahatsızlığımı bi yükseldimi tansiyonum ayakta duramıyorum bi de uzun süre kendime gelemiyorumOnun için hissettim mi pasiflora falan içiyorum sakinleşiyorum oruçluyken bunu yapamam
![]()
canım biliyorum hani 6 ay var ya da belki o zamana kadar biraz daha iyi hissedersin kendini ,tansiyonunun düzene girer belki diye dedim
günler uzun ve sıcak olduğu için ben iş yapmamaya çalışıorum fazla enerji tüketmemek için![]()
İnşallah..Doktor ömür boyu bununla yaşıycaksın dedi bana![]()
annemde de var biliyorsun tansiyon ama tutuyorbişey olur die korkuyoruz bırakmıyor da
![]()
annemde de var biliyorsun tansiyon ama tutuyorbişey olur die korkuyoruz bırakmıyor da
![]()
annanemde öyle ,tansiyon şeker ,kalp rahatsızlığı ama maşallah bırakmıyor
çalışırken daha çabuk geçiyo aslında vakit ,mesela ben 6 oluyodu eve gidene kadar
gidip uyuyodum 1-1,5 saat kalk yemek hazırla derken iftar oluveriyodu
tabi zorluyo insanı kış orucuna benzemiyo