• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

çevremde dini sohbetler yapan insanlar olsa katılmak isterim ama çok kötü bir ortamdayız malesef

benim çevremde var bazen katılıyorum benimde eşim fazla aşırılığa karşı:27: bak sana tavsiyem peygamber efendimiz yaşam tarzınızı biçimlendirmek örnek almak için Kuran Kerim i ölçü alın demiştir..Türkçe mealli olanından al oku günden gune..benim arapçayla olanı var arapçamıda unutmamak için okuyorum her gun...

Son düzenleme:
evet dünürüm niye şaşırdın :1: 10 gün önceye geliyo ya her yıl

bikaç sene yaz orucu tutmaya devam edicez

İnşallah geçen seneki kadar sıcak olmaz..

Ben bu sene tutamam heralde önceden arada bi de olsa tutuyodum:9: Bu sene güvenemem pek kendime:97:

enim çevremde var bazen katılıyorum benimde eşim fazla aşırılığa karşı:27: bak sana tavsiyem peygamber efendimiz yaşam tarzınızı biçimlendirmek örnek almak için Kuran Kerim i ölçü alın demiştir..Türkçe mealli olanından al oku günden gune..benim arapçayla olanı var arapçamıda unutmamak için okuyorum her gun...

var canım Türkçe mealli kuranım ,hergün okurdum eskiden aynı anda hem arapçasını hem türkçesini devam ediyordum

sonra bi bıraktım o hatimim kaldı öyle 3-4 cüz falan var bitiremedim bi türlü

baştan şartlandırma kendini tutamam diye :1:

Ay dünürüm sen bilmiyosun rahatsızlığımı bi yükseldimi tansiyonum ayakta duramıyorum bi de uzun süre kendime gelemiyorum:43:Onun için hissettim mi pasiflora falan içiyorum sakinleşiyorum oruçluyken bunu yapamam:43:

Ay dünürüm sen bilmiyosun rahatsızlığımı bi yükseldimi tansiyonum ayakta duramıyorum bi de uzun süre kendime gelemiyorum:43:Onun için hissettim mi pasiflora falan içiyorum sakinleşiyorum oruçluyken bunu yapamam:43:

canım biliyorum hani 6 ay var ya da belki o zamana kadar biraz daha iyi hissedersin kendini ,tansiyonunun düzene girer belki diye dedim

günler uzun ve sıcak olduğu için ben iş yapmamaya çalışıorum fazla enerji tüketmemek için:37:

çalışırken daha çabuk geçiyo aslında vakit ,mesela ben 6 oluyodu eve gidene kadar

gidip uyuyodum 1-1,5 saat kalk yemek hazırla derken iftar oluveriyodu

tabi zorluyo insanı kış orucuna benzemiyo

annemde de var biliyorsun tansiyon ama tutuyor:27: bişey olur die korkuyoruz bırakmıyor da:27:

Çok sakin bi ortamım olursa yükselmiyo benim tansiyonum tamamen sinirsel yani..Düzenli olarak tansiyon ilacımı içiyorum hiç bi şey olmuyo..Ama bi kafama bi şey takıyım bi sinirleniyim hemen başım dönmeye başlıyo..

çalışırken daha çabuk geçiyo aslında vakit ,mesela ben 6 oluyodu eve gidene kadar

gidip uyuyodum 1-1,5 saat kalk yemek hazırla derken iftar oluveriyodu

tabi zorluyo insanı kış orucuna benzemiyo

doğru diyorsun çalışırken zaman çabuk geçerdi..şimdi evde olunca yat kalk yat kalk geçmioo:37:

Back
X