Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

anladim canim ama mutlaka bi gaz gideri hap her gun kullan bu sure canim gazda agri yapio inanki hem gaz ilaci oyle agir bi ilacta deil kuzum

Ben geldim çok yoruldumkafamçokkarıştı

Burçak doğurmuş mu:1shok::1shok:

Ya daha yeni konuşmamışmıydık biz onla ne zaman doğurdu anam kolaymış bu doğum be:roflol:

Teşekkür ederiz hale teyzesiopuyorumnanaktan

Derincim naber? Boşver öyle sanıyım..

iyiyiz ömürcüm nasıl gectı gunun?çok yoruldunmu?bızım tabagımızı ayırdın dımıcokacimcoook

ayyy sorma vallahı yaa burçak dogurmus.cadı sabırsız cıktı sakin durmasından bellıydı birseyler planladıgı bak suprız yaptı hepımızekaydirigubbakcemile3

vallahı ömür banada çok kolay geldıkaydirigubbakcemile3doguran bız olmayınca öyle gelıyor heralde:roflol::roflol:

Yaaaaaaa benim bi arkadaşımda sezeryanla doğum yapmıştı ertesi gün hastaneye gitmiştim o akşam taburcu olcaktı görünce şok olmuştum:1shokdasındaki koltukta oturuyodu..O zamanda demiştim kolaymış diye:roflol:

Hayırlısı olsun derincim..Bi görüş bakalım uygunsa başlarsın senin için iyi olur

bir daha yaparsam ben de sezeryan yapacammmm!!!a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…