Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

havalardan mı acaba derincim bende çok fenayım buaralar

durup dururken ağlıyorum ağlıyorum evde

iş hayırlısıysa olur inşallah

slm kızlar yarenim doğdu dün sabah beklemedi kızım bizde yeni hastaneden çıktık kızım evlilik yıldönümüzde bize süpriz yaptı 3 kilo 51 cm çirkin bişey

ben şimdi kızımın yanına gidiyor acıkmışta cadı teyzelerimize haber verelim dedki en kısa zamanda resimlerinide eklerim öptüm hepinizi

havalardan mı acaba derincim bende çok fenayım buaralar

durup dururken ağlıyorum ağlıyorum evde

iş hayırlısıysa olur inşallah
vallaa anlayamıyorum kendimi de bazen elifciğim olabilir en çok da emele kötü örnek oluyorum diye üzülüyorumm!:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun inşallahh!:Saruboceq:
slm kızlar yarenim doğdu dün sabah beklemedi kızım bizde yeni hastaneden çıktık kızım evlilik yıldönümüzde bize süpriz yaptı 3 kilo 51 cm çirkin bişey
hadi gözünüz aydınnnn!
senin kız sabırsızz çıktı!
doğum nasıldı?
sen nasılsın canım?

şok oldum birden okuyunca :1shok: :1shok:

beklemez senin kız demiştik ama

hadi gözün aydın güzelim

Allah analı babalı büyütsün

ayyy burçakcım gözün aydın canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün canım sen nasılsın ıkınızınde saglıgı ıyı dımı?kendınıze cok ıyı bakın.yaren bebek hoşgeldın aramızaöpüyorum kocaman ıkınızıdeopuyorumnanaktan

inşallah işe alınırsın derincim senin içinde çok iyi olurkaydirigubbakcemile5

iyi olmaya çalısıyorum işte halecım bugun yıne oldu ilaç falan aldım işte havada kapalı insanın içi daralıyor

aynen canim benim bende yoldan geldim islandim biraz anneannemdeydim dun gece kaldim orda bugun dondum ne ilaci verdi ne iciosun canikom

doktor d ile baslıyan bır ilaç verdi okunmuyor tam olarak eczaneye goturmedım evde geralgınle vermıdon var onları alabılırmıyım dedım doktora oda varsa onlarıda kullanabilırsın dedı o yuzden o ılacı almadım halecım ben oyle her ılacı icemıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…