Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben de iyiyim ömürcüğüm!:1hug:
dün ilk ciddi ilk görüşmemem gittim!a.s
emel grip gibi geçen gün durmadı evde komşuya gitti ordan kapmış şifayııı!:1no2:
şimdi oturdu kraker yiyoo ilacını içti!
bir taraftan da cd izliyooo!!!gamyoncuiremsu

ış görüşmesiydi dimi derin..Nasıl geçti canım? Olumlu mu?

Emelde mikrop kapmıştır..Çok salgın var ya..Geçmiş olsun..

evet ömürcüğüm iş görüşmesi valla nasıl geçti ben de bilmiyorum!:1no2:
bir hafta on gün içinde haber vereceğiz dediler iki kişi birden girdik görüşmeye
diğer eleman benden daha deneyimliydi ama tam olarak istedikleri şey deneyim gibi de durmuyorduu!
emel mikrop kaptı ya beni dinleyipp oturmuyo kii kapıyı açık gördüğü an fırlıyoo dışarıı!!!:a015:

Hayırlısıysa olsun derincim..

Çocuk işte dinler mi hastalık çıkmak ister tabikaydirigubbakcemile3

amin canım teşekkür ederim!:1hug:
valla çok kurtlu ömürr benim kızhihoyyyt daha yeni geçirmiştik hastalığı tekrar kaptıı!
napalım böylee beni şişirerek büyüyecek iştee!!:1shok:

Büyüdükçe ağırlaşır o derincim..Şimdi tam yaramazlık zamanı.kaydirigubbakcemile3

Büyüdükçe ağırlaşır o derincim..Şimdi tam yaramazlık zamanı.kaydirigubbakcemile3
dün sabah biz çıktık ben de emel benim işim var biraz sen teyzemle kal hemen gidip geleceğim dedim!
teyzemleyken sakin sakin oturmuş ben geldim coştu çocuk heryeri dağıttı iki kere çişini altına yaptıı deli etti beni tam olarak!!!kafamçokkarıştı

derincim çok geçmiş olsun canım emel hastaymış inşallah çabucak atlatır.iş görüşmesindende inşallah iyi haberler gelır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…