Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

cicilerr ben geldimmm
bugün sabah yemek yaptım evi temizledim saat 10.40da okula gittim pazar günü kros yarışması var kızları koşturdum bir antrenman yaptık sonra evraklarını hazırladım
eşim geldi okuldan aldı beni yplda giderken bisikletli biri eşimin önüne kırdı birden az kalsın eziliyordu allahtan kırmızı ışık için yavaşlamıştı eşim adamı uyardı dikkat et diye , adam da kırmızı yanıyor dursana diye laf yetiştiriyor böyle yeşil yanana kadar devam etti.tam gidiyoruz eşim birden durdu baktım yolun ortasında arabadan indi adama yakasından tutuyor meğerse adam bana annesine iyi dileklerini !!! sunmuş kocam da dayanamadı zor ayırdık valla
canım kocam buna rağmen adama küfür etmedi . sonra yola devam ettik araba kullanmaya gittik ilk an da bir kullanamadım hala üzerimde olayın etkisi
tabi bu arada kahvaltı etmemiştim bir çay kaşığı polen ve bal dışında hala da yemek yemedim atıştırmalık bir iki zeytin yarım salatalık havuç yedim rejim yapıcam ben 61 oldum
eşofmanlarda popişim kocaman görünüyor zaten tayt gibi duruyor bel namına bişey kalmadı zayıflayacağım 6 kilo vereym 55 olsun dimi
demin incir kürüne başladım
süt ve maydanoz bıharı yaptım bi de fitil kullandım şimdik uzanıyorum

günün özetini geçtimm ciciler canım ömürcüm beni en tanışılması gereken canım gülşahım beni en duygusala aday göstermiş . bende bakayım

:roflol::roflol:Emelcim öyle insanlar vardır yollarda el kol işaretleri falan yaparlar uymayın:roflol::roflol::roflol:

Hoşgeldin bu aradaopuyorumnanaktan

hoşgeldın canım vallahı eşin ıyı tutmus kendını benımde en sinır oldugum o bısıklet suruculerı pat dıye yolun onune cıkıverıyorlar ınsanı zorla kazaya tesvık edıyorlarlmaz:neyse bırsey olmamasına sevındım canım.senın kılon ıyı emelcım nıye rejıme basladınkı?

bana çook geliyor gülşah ya boyuma tam ama kıyafetler sığamıyorum hele eşafmanların çıtçıtları açılıyor :kedi:

süper vallahı emoşum.bak canım sende eglencelı oluyor.bu arada ömür hanımada kategorı begendıremedım en sonunda begenıcegı bırsey buldum galıba sesı cıkmıyor hiç:roflol::roflol:

aa cadılar burdaymış

geldim gittim kimse yoktu bugün

neyse ben eve kaçtım

gülşah nerem şair kız benim :roflol:

Eh işte dedim ya gülşah tam olarak beğenmedim aslında:roflol:

aa cadılar burdaymış

geldim gittim kimse yoktu bugün

neyse ben eve kaçtım

gülşah nerem şair kız benim :roflol:

Dünürüm nerdesin ya...Biz hep burdaydık..

Bu arada çok yoruldun galiba onu yazan gülşahtı..:roflol:

En kendini beğenmiş,övüngeç kk üyesi? vallahi kafamı kızdırma buraya yazarım senı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…