canim benimm saolasinnn sen nasil oldunn?deistirmem avatirimi canim cok tsk ederimm bitanemmmm
rica ederim halecım Şeniz vallahı benım yıne agrım var bugun aman takmıyorum artık.gaz dedı doktor ne yapıyım.ondan oluyordur heralde:sm_confused:
Halecim fındık evde ben annemdeyim..En son çıktığımda uyuyodu.kaydirigubbakcemile3
Prenses napıyo?
canim benimm saolasinnn sen nasil oldunn?deistirmem avatirimi canim cok tsk ederimm bitanemmmm
rica ederim halecım Şeniz vallahı benım yıne agrım var bugun aman takmıyorum artık.gaz dedı doktor ne yapıyım.ondan oluyordur heralde:sm_confused:
canim benim gaz ilacini ic bide gaz yapcak gidalardan uzak kalmaya calis kiyamam ben sana sekerler sekerim
Yılbaşı akşamı giremem heralde ben gülşahcım..
Halecim şu anda yanımda yaramaz var uyuyo bende onu mıncıklıyorum..
canim benim gaz ilacini ic bide gaz yapcak gidalardan uzak kalmaya calis kiyamam ben sana sekerler sekerim
tamam canım alıcam birazdan ılaclarımı.kapuska falan yemıstım heralde o dokundu senağlama
Yılbaşı akşamı giremem heralde ben gülşahcım..
bizde gündüz konuşuruz o zaman canım:1hug:
bende ıyıyım ablacım tşk ederım iyi yapmışsın kolay gelsin o zaman sanaopuyorumnanaktan
Markete gittim..Anneme geldim..Laptopta yanımda:roflol:
tamam canım alıcam birazdan ılaclarımı.kapuska falan yemıstım heralde o dokundu senağlama
Ah be güzelim şimdi senin yediklerine dikkat etmen lazım kapuska yenir mi hiç:mymeka:
saol canım arada mola vermek gerekiyor yorgunluk oluyor çünkü
ne deyim ben sana :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?