- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.449
- 1.423
- 61
Ah be güzelim şimdi senin yediklerine dikkat etmen lazım kapuska yenir mi hiç:mymeka:
yaaa bide ben gündüz karnıbahar akşmda kapuska yedim nasıl iyi yapmışım dimi:roflol::roflol:
:kedi::kedi::kedi:
akvaryumu bende geçen ece erkenın programında gördüm çok büyük çok güzeldi bende gitmek istiyorum yaaaa:sinifsinif:
yaaa bide ben gündüz karnıbahar akşmda kapuska yedim nasıl iyi yapmışım dimi:roflol::roflol:
yaa bebiskomm naptin sen hayatim gunde iki kere gaz bombasi yemissinn tatlim
bugun agrin olmasi normal bugun gaz giderici haplarindan mutlaka al bosalsin gazlar
yanınada yeşil mercimek olsaymış tam süper olurmuş :roflol: :roflol:
ağır makineli tüfek olurdun bummm diye...:sinifsinif: :sinifsinif:
hanımlar bişi sorcam şu gizli profil yaparken hangisini işaretliyorsunuz gizli gizli dolaşayım bende aradaiptal içinde ne yapmak gerekiyor seçeneklere baktım ama hangisi olcek yardım ..
Akvaryum nerde canım..Uzaklık farketmez arabayla giderim ben...
Ananeninde pamuğu mu var beyaz mı?
markette gitmişsin yarım kilo rem 1 kilodahard disk filan alsaydın hehehehehhe kaydirigubbakcemile3
canim benim gel seni gezdiriyim buyuk zevkle bebiskom
yaa bebiskomm naptin sen hayatim gunde iki kere gaz bombasi yemissinn tatlim
bugun agrin olmasi normal bugun gaz giderici haplarindan mutlaka al bosalsin gazlar
aldım ilaçlarımı halecımkaydirigubbakcemile5
yanınada yeşil mercimek olsaymış tam süper olurmuş :roflol: :roflol:
ağır makineli tüfek olurdun bummm diye...:sinifsinif: :sinifsinif:
onu geçen gün yaptım ablam:roflol::roflol:
Ablacım seçenekleri düzenleye gel..Orda gizli modu kullan diye bi şey var hemen ilk başta onu işaretle..
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?