Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın ben geldım sabah sabah.kac gündür fırsatım olmadı gıremedım siteye.dün dr gittik ense kalınlıgı ölçümü yapıldı cok şükür normal cıktı.cinsiyeti henüz belli diil.uyuyordu süreklı uyandıramadı ölcüm için.kime cektıgı belli oldu sonra babası gıbı uykucu olcak galiba.uyndırdı ama nasıl uyandı bır hareketlı dört dönüyor.sonunda saglıklı bır ölçüm yaptı dr teyzemız.

günaydın kızlar

aytülcüm günaydın, maşallah bebişine çok şükür bişey çıkmamış

uykucu şirin geliyo sana bi tane daha kaydirigubbakcemile3

aman ağlamasın ,huzursuz bi bebek olmasın da uyusun

gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini çok sevindim bu güzel habere :ecrin_bebek:

artık bende torun sevmek istiyorum ama daha var :Saruboceq:
mutlu pazarlar kızlarrrr...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim inşallahh torunlarrınızı da görürsünüzz..:Saruboceq:
sanırım torun çokk tatlı oluyoo..

canım benım hayırlı olsun bebısınn

uyusunda buyusun teyzesuuu
mutlu pazarlar kızlarrrr...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim inşallahh torunlarrınızı da görürsünüzz..:Saruboceq:
sanırım torun çokk tatlı oluyoo..

sanada mutlu pazarlar canımmm

iyiyim gülşahcığımmm yemeğimi yedim mutfağı topladım geldimm ama nedense bi rehavett çöktü üstüme...mirmirmirmir

afiyet olsun canım eee sen iki canlısın artık ondandır opuyorumnanaktanemel ne yapıyor haberı varmı bebişden

emel şu anda oturuyoor kızdım ona poposuna vurdum canı da yandı çok pişmanım şimdi...:çok üzgünüm:
biraz da asabiyim bu aralarr....:a015:

oyy kıyamam ben ona hamilelikde böyle şeylerin olması normal sanırım ama çocuktan çıkartma sende hırsınılmaz:

hiç yerinde duramıyor kıpır kıpır giydirmeye çalışıyorummm bir oraya koşturuyor bir öteki tarafa zıplıyorrr...hihoyyyt
çocukta dur kavramı yokk en sonunda patladımm ama nasıl içim eridi gözlerinden yaş geldi anne ben sadece seninle oynamak istemiştim diye ağladıı ayy kötü anne oldummm...:çok üzgünüm:
bir daha yapmayacağımmm Allahım bana yardım etsinn..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…